Video går viralt: Golden retriever får fin hårklipp før den skal passes

26/06/2024 23:00

Emma

Viralt
OBS Arkivfoto. / Foto: Shutterstock.com
OBS Arkivfoto. / Foto: Shutterstock.com
Hunden blir stelt før den går hjemmefra.

En søt video av en hundeeier som gjør sin Golden Retriever klar for "tilbake til skolen" har tatt TikTok med storm. Hunden, Cupid, har erobret internett med sin tålmodighet og sjarm, mens eieren, kjent som @evelynevelynm på TikTok, unner ham en liten tur i frisørstolen.

Det skriver Newsweek.

Med over 5 millioner visninger viser videoen Cupid som sitter helt stiv mens eieren kammer pelsen og skaper en elegant sideskill. Kommentarfeltet er fullt av entusiastiske reaksjoner.

En ansatt i hundebarnehagen uttrykte sin begeistring: "Hvis en hund kom inn med en søt avskjed slik, ville jeg ganske enkelt dø! Dette er søtt.»

Cupid ble raskt hyllet som en "kjekk distingvert gentleman" og "den beste gutten."

Videoen har også fremhevet viktigheten av regelmessig pelsstell for hunder. Selv korthårede raser drar nytte av en ukentlig børste, mens langhårede raser bør børstes to til tre ganger i uken. Dobbeltbelagte og krøllete strøk krever enda mer forsiktighet med hyppig børsting.

Cupid har imponert sine TikTok-følgere tidligere med sin elegante stil. I en annen video på @evelynevelynm's TikTok ble han stylet med ørene satt opp i rosa scrunchies og den obligatoriske sideskillet.

«Vis oss en frisyre hver dag», oppfordret en TikTok-følger i kommentarfeltet. "Jeg elsker det."

Læs også:

Legg det under jordbærplanten din: Da får du sommerens beste avling Det er en vanlig frustrasjon blant jordbærdyrkere å se rikelig blomstring uten at innhøstingen følger etter.
Dette er hva vitenskapen sier om å spise en banan til frokost Selv om det ikke er ideelt som et første måltid, kan det være fordelaktig å spise en banan før frokost eller som en del av en balansert frokost.