Video tar hele internett med storm: 13-åringens tolkning av «I Will Always Love You» får dommerne til å gråte

23/09/2023 09:30

Emma Sletta

Viralt
Foto: Youtube
Foto: Youtube
I skrivende stund sirkulerer videoen på sosiale medier.

I den tyske versjonen av «The Voice Kids» er det langt fra bare barn som synger barnesanger.

Showet holder en imponerende høy standard, og blant de mest bemerkelsesverdige forestillingene finner vi 13 år gamle Laura Kamhuber.

Og selv om videoen er flere år gammel, har den nylig fått fornyet viral oppmerksomhet og er definitivt verdt et gjensyn.

Laura klarte å forlate dommerne i tårer med sin tolkning av Whitney Houstons klassiker «I Will Always Love You».

Lukk øynene mens du lytter, og du vil finne det vanskelig å tro at en så moden stemme tilhører en 13-åring. Lauras opptreden sjokkerte ikke bare dommerne, men satte også en ny standard for unge talenter i showet.

Du kan se videoen nederst i artikkelen.

Hennes opptreden har lagt til en ekstra dimensjon til hennes allerede ekstraordinære opptreden, med hennes tolkning av 'I Will Always Love You' som ble den mest sette videoen blant alle deltakerne lastet opp fra "The Voice Kids" i Tyskland på YouTube.

Og det var også bare et spørsmål om sekunder før dommerne satt igjen i tårer, noe som understreket den følelsesmessige innvirkningen som Lauras opptreden hadde på både dommerne og publikum.

Så hvis du er i humør til å bli blåst bort av et ungt talent som klarer å bringe en ny dybde til en elsket klassiker, så er denne videoen definitivt verdt å se eller se på nytt.

Du kan se videoen nedenfor:

Læs også:

Derfor bør du spise det hvite «rusket» på klementinen Vi alle elsker frukten for sin friske duft, søte smak og at den er så enkel å skrelle. Men det er faktisk det hvite «rusket» som skjuler en skattekiste av næringsstoffer.