Ville vise antrekket sitt i video: Da hun så videoen, oppdaget hun noe grusomt

19/08/2023 08:30

Sofie

Viralt
Foto: TikTok
Foto: TikTok
Hun tok opp en video av antrekket hennes, men da hun så videoen igjen, oppdaget hun noe grusomt.

Kenzi Rosendale har delt en video på TikTok som hun opprinnelig spilte inn for å vise frem antrekket sitt. Men da hun så gjennom det selv, oppdaget hun noe sjokkerende.

Den unge kvinnen, som står bak sitt eget klesmerke, filmet seg selv i et nesten helt hvitt antrekk. Dette er skrevet av The Sun.

I videoen har hun på seg en hvit bomberjakke, et par hvite jeans og en hvit topp. Dette har hun kombinert med et par stilige sko og en liten veske.

Det viste seg imidlertid at det også var noe annet som hadde sneket seg med. Etter å ha gjennomgått opptakene hennes, oppdaget hun at hun hadde fått selskap av en stor edderkopp.

På videosnutten kan man tydelig se at en stor edderkopp kryper på jakken hennes, men hun merker det ikke selv. Det gjorde hun bare når hun så gjennom videoen etterpå.

«Jeg skrek så høyt da jeg så denne videoen», skrev hun som tekst til videoen sin. «Jeg døde nesten», kom også fra Kenzi, som så ut til å være nesten i sjokk over det.

Etter å ha oppdaget den store edderkoppen, bestemte hun seg for å undersøke den nærmere.

I den forbindelse fant hun ut at det ikke var så ille som hun hadde trodd.

"Jeg googlet det, og hvis en edderkopp sitter på deg, føles den beskyttet mot fare. Og det er et symbol på lykke, som er litt søtt," sa hun.

Videoen ble delt for en dag siden og har allerede blitt sett av over 1,5 millioner brukere. I tillegg har flere av dem også kommentert det.

«Jeg felte faktisk en tåre for deg», skrev en person.

''Fikk hjertet mitt til å hoppe over fem slag når jeg så det,'' kommenterte en annen. ''Scanner umiddelbart rommet mitt for edderkopper,'' la en tredje til.

Læs også:

Dette er kroppens fysiske signaler når døden nærmer seg Døden er den naturlige avslutningen på livet. Kroppen kan bare holde ut i en begrenset tid, og kroppens signaler om at tiden er inne, er helt tydelige.
Kvinne legger sitronene sine i fryseren – så skjer magien som får nordmenn til å gape De færreste vet hvorfor du bør legge sitronene dine i fryseren.