William vant 6,8 millioner kroner i Lotto: Det endte opp med å bli starten på et skikkelig mareritt

29/02/2024 23:00

Emma Sletta

Viralt
Foto: Facebook
Å vinne i lotto er en drøm for mange, men for William ble det starten på et mareritt.

Mange drømmer om å vinne den store premien i lotto fordi de forestiller seg et helt nytt liv uten bekymringer og med uendelige muligheter.

Å vinne i lotto blir ofte sett på som en direkte vei til lykke, frihet og muligheten til å realisere drømmer som ellers ville være utenfor rekkevidde.

Men en ny historie om en lotterivinner har nå sett dagens lys, og det er et perfekt eksempel på hvordan den store gevinsten også kan føre til alt annet enn lykke og glade dager.

Det skriver UniLad.

I mars 2018 hadde William John Bampton fra Queensland, Australia, sitt livs flaks da han vant en imponerende sum på 986.000 australske dollar (tilsvarende omtrent 6,8 millioner kroner, red.).

Den dagen skulle vise seg å bli et stort vendepunkt i livet hans – men ikke på den måten de fleste forventer.

Store uenigheter

En av de aller første beslutningene William tok som ny millionær var å donere $ 300,000 (rundt 2 millioner norske) til datteren, Suzanne Elaine Vourlides.

Det burde han imidlertid aldri ha gjort, for det endte opp med å bli starten på en stor familiekonflikt.

Kort tid etter å ha vunnet gevinsten, investerte William en betydelig sum penger i en eiendom som han kjøpte i sameie med sønnen, Larry. William hadde betalt hele depositumet for å være snill mot sønnen.

Gleden over å vinne og de påfølgende sjenerøse gestene ble raskt overskygget av indre strid.

William hevdet etter en stund at han følte seg tvunget til å gi $ 300,000 til datteren etter en krangel, som datteren ikke kjente igjen i det hele tatt.

Den store uenigheten kulminerte i en juridisk kamp mellom de to familiemedlemmene, som til slutt resulterte i en rettsavgjørelse i Brisbane District Court, hvor det hele viste seg i datterens favør.

Dommeren, Suzanne Sheridan, konkluderte med at William, til tross for sin høye alder og visse medisinske forhold, hadde full kapasitet til å håndtere sine økonomiske forhold på det tidspunktet han ga datteren den store summen.