YouTube ute med "smart" endring: Etterlater folk i latter

11/09/2023 14:30

Sofie Hansen

Viralt
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Genialt eller ikke?

Er du en fan av retro-stemningsringene? Eller følte du at YouTube-søkefunksjonen din trenger en frisk pust?

Da kan Lifehacker.com bringe nyhetene om en kul ny søkefunksjon som får folk til å le.

I en uvanlig og fargerik vri introduserte YouTube nylig en funksjon som lar brukere sortere videostrømmen etter farge. Dette betyr at du nå kan velge å se videoer som hovedsakelig er røde, blå eller grønne.

Men hva betyr egentlig denne fargebaserte sorteringen og hvorfor bør du bruke den? For det første har ikke YouTube gjort mye oppstyr om denne nye funksjonen.

Det er ikke noe fargehjul å velge mellom, og med mindre du kommer over en popup-reklame for det, er sjansen stor for at du ikke en gang legger merke til det. Men når du først oppdager det, åpner det en ny og fargerik måte å utforske videoer på.

For å bruke funksjonen må du ha YouTube-appen og bla helt til venstre på de øverste sorteringsalternativene. Her finner du de tre fargene: rød, grønn og blå.

Når du velger en farge, oppdaterer YouTube feeden din og viser videoer hvis miniatyrbilder hovedsakelig inneholder fargen du valgte.

Det interessante med denne funksjonen er hvordan den kan gjenspeile ditt nåværende humør og interesser. Hvis du føler deg i det røde hjørnet, kan du ende opp med å se videoer om alt fra matlaging med krydder til actionfilmer.

Velger du grønt, kan det lede deg til innhold om økologi, naturvandringer eller kanskje en guide til hvordan du dyrker sunne grønnsaker i hagen din.

Blå kan ta deg med på en reise gjennom dyphavet eller introdusere deg for kunstneriske kreasjoner med en kul blå palett.

Selv om denne fargebaserte sorteringen kanskje ikke blir en daglig vane for de fleste, tilbyr den en morsom og uventet måte å finne nye videoer på, avhengig av din nåværende sinnstilstand.

Læs også:

Ekspertråd: Så ofte bør du vaske sengetøyet ditt En ekspert har avslørt at flere ting avgjør hvor ofte du bør vaske sengetøyet.