UFO-jeger hevder å ha funnet '100 prosent bevis' på livet på Mars

07/02/2022 10:52

Emma Sletta

Vitenskap
Foto: Youtube
Foto: Youtube
En selverklært UFO-jeger har angivelig funnet bunnsolide bevis på at vi er langt fra alene i universet.

Menneskeheten har sikkert lurt på om det er liv i rommet så lenge vi har visst at det var noe annet enn jorden.

Hvis du tror Scott Waring, kan vi ikke krangle om det er liv i verdensrommet. Ifølge ham er det ingen tvil lenger - det er liv på Mars.

Waring kjører YouTube-kanalen 'UFO Sightings Daily', som i utgangspunktet handler om hva du synes - nemlig UFO-er (ed. Uidentifisert Flying Object). Det skriver Ladbible

Hvis du følger kanalen, vet du også at Waring gjorde en ekstraordinær 'oppdagelse' her om dagen da han var i stand til å publisere et bilde fra NASAs martianske kamera, som med hans ord er et "100 prosent bevis" på at det er liv på Mars.

Som så mange ganger før så han opptakene fra mars-kjøretøyet gjennom, og her snublet han over et klipp hvor du kan se et "fremmed" som ser på kjøretøyet, og det "fremmede" ser til og med tilsynelatende ut som et menneske.

Waring forklarte sitt '100 prosent bevis' ved å 'analysere' et bilde som angivelig viser mars-overflaten, hvoretter han finner en '30 centimeter høy' figur.

Han sa: "Det er en gjenstand her borte, og jeg sverger til Gud at det så ut som et menneske som lå på en strand."

Han fortsatte med å forklare: "Kan du se personen som ligger på en skulder," og utpekte "personens" arm og nakke, og utdypet at skapningen så ut til å ha rødt hår.

" Det er til og med et spor av fotavtrykk som går over toppen av denne steinen. [...] Det er utrolig, ikke sant? Det burde ikke være mulig, og likevel ser vi på det akkurat nå.

Ikke bare er det tilsynelatende liv på Mars, det er rett og slett menneskeliv! Selvfølgelig kan fordreining bare ha feilbedømt en menneskelignende skygge fra en klippe og trodde det var "100 prosent bevis", men det må være opp til deg å være dommer.

Du kan se hele videoen nedenunder:

Hvis du er interessert i om det er liv i rommet, og hvis du samtidig er mer interessert i påstander om livet fra anerkjente rombyråer, som også kan presentere vitenskapelige studier og bevis, kan en ny oppsigelse fra NASA være mere enn et tilfelle.

Det nordamerikanske romfartsbyrået har rapportert at prøver fra bergarter fra Mars har vist at bergartene inneholder karbon som kan ha oppstått fra bakterier og/eller insekter, og at det derfor kan ha vært liv på den røde planeten tidligere. Les mer om det banebrytende funnet her.