Tottenham taper for tredje gang på rad i Premier League

27/11/2023 10:00

Mikkel Sletta

Fotball
Aston Villa viste seg større enn Tottenham og vant søndagens kamp seg imellom i Premier League med 2-1.

Etter en imponerende sesongstart med ti kamper uten tap, har Tottenham fullstendig mistet pusten i Premier League.

Hjemme mot Aston Villa var det tredje tap på rad for Tottenham, som tapte 1-2 på eget gress søndag.

Med seieren gikk Aston Villa faktisk forbi Tottenham på tabellen. Aston Villa er nå nummer fire med 28 poeng etter 13 kamper. Tottenham har to poeng mindre på femteplass.

Tottenham hadde den beste starten på kampen, og hjemmelaget spilte klart best den første halvtimen.

Etter 22 minutter hamret den argentinske midtbanespilleren Giovani Lo Celso ballen inn bak Aston Villa-keeper og landsmann Emiliano Martínez.

Ti minutter senere kom Pierre-Emile Højbjerg inn for Tottenham da Rodrigo Bentancur gikk av med en skade etter en hard takling av Aston Villa-vingen Matty Cash.

Tottenham var allerede uten midtbanespilleren Yves Bissouma samt de skadde midtbanespillerne Pape Sarr og James Maddison.

Aston Villa utlignet i første omgang ekstratid. Det var den spanske stopperen Pau Torres som headet ballen i nettet.

Det skulle vise seg å bli enda verre for Tottenham i andre omgang.

For mens Tottenham brant den ene sjansen etter den andre, var Aston Villa skarpere i søndagens kamp.

Aston Villa-spissen Ollie Watkins, som fikk et mål avvist for offside i første omgang, viste klasse da han skjøt ballen i nettet til 2-1 etter en time.

Resten av kampen så Tottenham etter en utligning, men den kom aldri.

Højbjerg hadde et kvalifisert skuddforsøk fra distanse etter 73 minutter, men Martínez kontret med en redning.

Tottenham kom til flere sjanser i sluttfasen, men ofte var hjemmelagets spillere offside, eller så brant de mulighetene.

6 stjernetegn som ALDRI bør flytte sammen Det er ikke alle som har problemer med å bo under samme tak. Men disse seks stjernetegnene bør under ingen omstendigheter flytte sammen.