Forferdelig ulykke i Hemsedal: To barn falt ut av skiheis

23/01/2024 10:44

redaktion

Nyheter
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Forferdelig hendelse i Hemsedal.

Avisa Hallingdølen rapporterer at tirsdag morgen falt to barn ut av en skiheis i Hemsedal.

Politiet fra Sør-Øst er nå på vei for å undersøke omstendighetene, etter å ha mottatt en melding klokken 10.30 om at to mindreårige skal ha pådratt seg skader i heisulykken.

Det er foreløpig uklart hvor alvorlige skadene er på de to barna. Skadeomfanget er ennå ikke kjent.

– Hendelsen er meldt til både politiet, jernbanetilsynet og havarikommisjonen. Heisen er stengt på grunn av denne hendelsen, sier Skistar-sjef Andreas Smith-Erichsen til Hallingdølen.

Det skriver TV2.

"Patruljen har snakket med lege på stedet. Han opplyser at et av barna har status som alvorlig skadet og det andre er lettere skadet- begge bevisst - dette ved avreise med luftambulansen. Begge barna er danske statsborgere. Etterforskningen pågår videre," det opplyser Sør-Øst politidistrikt klokken 11.24.

Læs også:

Emil kjøpte en 125 år gammel kommode for 700 kroner - finner ved et uhell en hemmelig skuff nederst Emil kjøpte en slitt kommode på et loppemarked for 700 kroner. Han hadde imidlertid ingen anelse om at han hadde fått mye mer enn han hadde betalt for. Men så hørte han plutselig en merkelig lyd.
Søvneksperter bekrefter: Spis denne frukten hver dag før sengetid, og du vil ikke angre En enkelt frukt før sengetid kan være løsningen på søvnproblemene dine.