Han er hovedmistenkt i Madeleine McCann-saken: Nå har nye detaljer bak fasaden sett dagens lys

18/02/2024 20:00

Sofie

Nyheter
Foto: Politiet
Foto: Politiet
Nå har nye detaljer bak fasaden sett dagens lys.

Madeleine McCann forsvant fra jordens overflate da hun var bare 3 år gammel. Hun forsvant under en familieferie i Portugal, og siden den gang har folk forsøkt å finne ut hva som skjedde med den lille jenta.

Det var blant annet en polsk kvinne som utga seg for å være den lille jenta, men en DNA-test viste at det ikke stemte.

Og etter å ha skapt mye kaos i fjor, ble den gamle saken virkelig tatt opp. Men det stopper ikke her.

Hovedmistenkt i saken om lille Madeleine McCann, som forsvant sporløst i 2007, er en figur som mange har meninger om, men få ser ut til å kjenne dypt. Christian Brückner, en 47 år gammel tysker, står i sentrum av en sak som ikke bare berører spørsmålet om Madeleines skjebne, men også menneskene han har krysset veier med gjennom årene.

Siden juni 2020 har Christian B. vært gjenstand for intens etterforskning i forbindelse med Madeleines forsvinning fra en ferieleilighet i Praia da Luz, Portugal.

Dette skriver Sky News, som har tatt et dykk inn i den mistenktes fortid.

Hans historie med loven strekker seg lenger tilbake, da han allerede satt i fengsel for en voldtekt begått i samme område, to år før Madeleine forsvant.

Og den kommende rettssaken, som finner sted i Braunschweig, Tyskland, der Christian Brückner bodde mellom 2012 og 2016, omhandler ikke direkte Madeleine-saken, men snarere andre alvorlige anklager om voldtekt og seksuelle overgrep.

På en lokal pub i Braunschweig, hvor Christian Brückner var kjent for stamgjestene, beskrives han som 'en normal fyr' som ofte besøkte stedet etter jobb.

Han jobbet i en kiosk i nærheten, og hans tilstedeværelse i samfunnet virket ufarlig.

Jürgen Krumstroh, som leide et hagehus til Christian Brückner seks år etter Madeleines forsvinning, husker ham som en vennlig enstøing som aldri vekket mistanke:

"Han hilste alltid på meg, men han deltok ikke i fellesaktiviteter," sa han til Sky News, og la til at han ikke hadde noen anelse om leietakerens kriminelle fortid.

En annen lokal, bare referert til som Matthias, gir imidlertid et annet bilde, og beskriver Christian Brückner som å ha "en ubehagelig aura".

Men til tross for de ulike inntrykkene har Christian B. konsekvent erkjent straffskyld i forbindelse med Madeleine-saken, og han er foreløpig ikke formelt siktet.

Læs også:

Emil kjøpte en 125 år gammel kommode for 700 kroner - finner ved et uhell en hemmelig skuff nederst Emil kjøpte en slitt kommode på et loppemarked for 700 kroner. Han hadde imidlertid ingen anelse om at han hadde fått mye mer enn han hadde betalt for. Men så hørte han plutselig en merkelig lyd.
Søvneksperter bekrefter: Spis denne frukten hver dag før sengetid, og du vil ikke angre En enkelt frukt før sengetid kan være løsningen på søvnproblemene dine.