10 år gammel jente ble funnet død: Nå utvides søket etter faren

30/08/2023 19:30

Emma Sletta

112
Foto: Privat
Foto: Privat
Et nytt tips har påvirket politiets søk etter 10 år gamle Sara Sharifs far, som har vært savnet siden den lille jenta ble funnet død.

Siden 10 år gamle Sara Sharif ble funnet død i sitt hjem i den britiske byen Woking 10. august, har faren vært etterlyst.

Saken har brakt mye mystikk, spesielt etter at jentas onkel, som også har forsvunnet, prøvde å forklare at jenta hadde falt ned en trapp, og dermed fått alvorlige skader på kroppen.

Sara Sharifs far, Urfan, hans partner Beinash og hennes onkel Faisal reiste til Pakistan med fem andre barn dagen etter at faren ringte etter hjelp og Saras kropp ble funnet. Siden har de ikke blitt sett.

Men nå har flere tips utvidet søket i nettopp Pakistan.

Det skriver Metro. 

Politiet i Pakistan har beslaglagt to nye områder av landet, ifølge opplysninger fra flere uavhengige kilder. Det betyr at de nå har fire områder å gå etter i jakten på Sara Sharifs far.

Saras mor Olga Sharif sitter nå igjen uten svar på hvorfor datteren døde.

– Hun var så vakker. Jeg kan ikke nekte for at hun er død, sa moren til Metro før hun kom med en inderlig bønn til faren.

– Kom frem og forklar! 

Læs også:

Kjent TV-kokk har gått bort: Han ble 57 år gammel Den populære TV-kokken ble bare 57 år gammel.
Politiet advarer mot iPhone Politiet har utstedt en presserende advarsel om en ny funksjon i den siste iterasjonen av iOS.