12-årig jente voldtatt av faren sin: Krøp opp i morens seng og fant henne død

06/06/2017 22:15

Ida Veiden Brakstad

112
En australsk far på 40 år sitter nå på tiltalebenken anklaget for å ha drept konen og voldtatt sin 12-årige datter. Under rettsaken har det kommet fram grusomme detaljer om saken.

En 40-årig mann fra Brisbane i Australia sitter i øyeblikket på tiltalebenken i den australske høyesterett, siktet for å ha drebt konen og voldtatt sin egen datter på 12 år.

I retten fikk juryen og de tilstedeværende høre om hvordan den avdøde moren og parets to barn hadde sovet på madraser i stuen etter at de hadde vært ute og spise på en restaurant en sensommerdag i slutten av august 2014, skriver Daily Mail. 

I følge anklageren hadde faren i familien vekket den 12-årige jenta omkring klokken halv tre om natten, Han hadde så slept henne med inn i foreldrenes soverom og voldtatt henne på det groveste.   

Etterpå hadde faren stjålet morens telefon og andre gjenstander, for så å rømme fra huset.

Anklager i saken, Phil McCarthy, kunne derefter berette om hvordan 12-åringen etter det brutale overgrepet hadde krøpet opp på morens madrass i stuen for å søke trøst. Men under dynen fant hun moren livløs.

Ansiktet hennes var kaldt og blått, og hun hadde et vridd laken knytte rundt halsen.

- Jeg forsøkte å vekke henne og rope til henne, men hun reagerte ikke. Så vekket jeg søsteren min og sa at mamma er død, leste Phil McCarthy opp fra den vitneforklaring som datteren hadde gitt til politiet etter at hun hadde funnet sin døde mor.

I mellomtiden hadde faren flyktet ut av huset, og brukt morens mobiltelefon og Facebook til å kontakte vennene sine for å fortelle dem at ‘han var i problemer’.

En ekskjæreste hentet ham så på en lokal fastfoodrestaurant, hvor han øyeblikket fortalte at han hadde ‘gjort noe dumt og drept noen’.

Kort tid etter ble mannen arrestert av politiet hjemme hos en venn som han hadde søkt tilflukt hos.

Anklageren kunne også fortelle at politiet hadde funnet mannens DNA-spor på den døde kvinnen, samt på den 12-årige datteren som hadde skader etter voldtekten.

Faren har nektet seg skyldig i anklagene om mord, voldtekt, vold og tyveri.

De neste ti dagene fortsetter rettssaken, og det forventes at opp mod 48 vidner skal innkalles i saken.
 

Mann gruppevoldtatt av kvinner i tre dager etter å ha satt seg i taxi