20-årige Michaela gikk alene på øde skogsti: Kikket seg over skulderen og ble angrepet av klovn

22/09/2017 10:30

Anniken Hauge

112
Natt til torsdag var 20-årige Michaela Söhrman på vei til byen, da hun plutselig ble utsatt for et skremmende og voldelig overfall av en mann i klovnekostyme.

Svenske Michaela Söhrman gikk alene nedover en skogsvei om kvelden i nærheten vf Örgryte i Göteborg i går, da hun plutselig snudde seg om, og til sin store skrekk så en mann som var kledd ut som en klovn. Det skriver Expressen.  

- Da jeg kikket meg over skulderen, stod plutselig klovnen der. ‘Do you wanna play a game?’ sa han.   

Michaela Söhrman begynte å gå raskere og siden løpe, men klovnen fulgte etter henne og fikk til slutt tak i dne unge kvinnen.

- Jeg nådd ikke særlig langt, og han fikk tak i min venstre hånd. Det føltes som om han prøvde å trenge gjennom huden og det var store merker på huden etterpå, sier Michaela Söhrman til svenske Expressen. 

Michaela Söhrman prøvde å sparke etter klovnen, men han lo bare av henne, mens han så ut til å nyte det. 

Mannen i klovnekostymet prøvde å gripe fatt i henne igjen og klorte henne på kinnet, men da fikk Michaela Söhrman sparket klovnen mellom bena. 

Det var i nærheten av dette skogområde i Sverige Michaela ble overfalt på vei inn til byen. Foto: Google Maps

Deretter trakk klovnen en kniv, men da tok Michaela Söhrman bena fatt og løp inn i et boligområde, hvorpå klovnen forsvant sporløst

Politiet ble deretter alarmert, men politiets pressetalsmann Stefan Gustafsson vil ikke gå i detaljer om episoden eller etterforskningen. 

- Jeg vet at det finnes en hendelse med en klovn, men jeg vil ikke gå i detaljer, sier han til Expressen.

Mannen klorte 20-årige Michaela Söhrman på kinnet. Foto: Michaela Söhrman

Michaela Söhrman har skrevet om opplevelsen sin på Facebook i et innlegg, hvor hun har delt et bilde av de røde merkene i ansiktet etter overfallet.

- Jeg vil ikke la det påvirke livet mitt. Jeg vil være utre med vennene mine og leve livet, sier hun til Expressen.  

Les om Michaelas skrekkelige opplevelse nedenfor.

Læs også:

Kvinne dro på loppemarked og kjøpte en ring for 114 kroner: Gullsmeden holdt på å besvime da han så den 33 år etter at hun kjøpte en ring til bare 114 kroner, fikk hun noe av et sjokk. Ringen var verdt mye penger.
Finnes på alle kjøkken: Når du blander det med Cola og ser magien skje vil du gjøre det samme Når du ser hvordan blandingen kan brukes, vil du gjøre det samme.