20-årige Michaela gikk alene på øde skogsti: Kikket seg over skulderen og ble angrepet av klovn

22/09/2017 10:30

Anniken Hauge

112
Natt til torsdag var 20-årige Michaela Söhrman på vei til byen, da hun plutselig ble utsatt for et skremmende og voldelig overfall av en mann i klovnekostyme.

Svenske Michaela Söhrman gikk alene nedover en skogsvei om kvelden i nærheten vf Örgryte i Göteborg i går, da hun plutselig snudde seg om, og til sin store skrekk så en mann som var kledd ut som en klovn. Det skriver Expressen.  

- Da jeg kikket meg over skulderen, stod plutselig klovnen der. ‘Do you wanna play a game?’ sa han.   

Michaela Söhrman begynte å gå raskere og siden løpe, men klovnen fulgte etter henne og fikk til slutt tak i dne unge kvinnen.

- Jeg nådd ikke særlig langt, og han fikk tak i min venstre hånd. Det føltes som om han prøvde å trenge gjennom huden og det var store merker på huden etterpå, sier Michaela Söhrman til svenske Expressen. 

Michaela Söhrman prøvde å sparke etter klovnen, men han lo bare av henne, mens han så ut til å nyte det. 

Mannen i klovnekostymet prøvde å gripe fatt i henne igjen og klorte henne på kinnet, men da fikk Michaela Söhrman sparket klovnen mellom bena. 

Det var i nærheten av dette skogområde i Sverige Michaela ble overfalt på vei inn til byen. Foto: Google Maps

Deretter trakk klovnen en kniv, men da tok Michaela Söhrman bena fatt og løp inn i et boligområde, hvorpå klovnen forsvant sporløst

Politiet ble deretter alarmert, men politiets pressetalsmann Stefan Gustafsson vil ikke gå i detaljer om episoden eller etterforskningen. 

- Jeg vet at det finnes en hendelse med en klovn, men jeg vil ikke gå i detaljer, sier han til Expressen.

Mannen klorte 20-årige Michaela Söhrman på kinnet. Foto: Michaela Söhrman

Michaela Söhrman har skrevet om opplevelsen sin på Facebook i et innlegg, hvor hun har delt et bilde av de røde merkene i ansiktet etter overfallet.

- Jeg vil ikke la det påvirke livet mitt. Jeg vil være utre med vennene mine og leve livet, sier hun til Expressen.  

Les om Michaelas skrekkelige opplevelse nedenfor.