Grusom sak: 29 år gamle Lauren ble angrepet bakfra og drept

08/05/2023 08:02

Emma

112
Foto: Instagram og Phoenix Police Department
Foto: Instagram og Phoenix Police Department
En 29 år gammel kvinne ble brutalt angrepet og drept mens hun var ute og løp. En 22 år gammel mann er nå pågrepet.

Hvorfor skulle Lauren Heike dø? Mange stiller det spørsmålet etter at den 29 år gamle kvinnen ble grusomt drept mens hun jogget i Phoenix, Arizona.

Ifølge det lokale politiet ble den unge kvinnen «på bestalskvis angrepet bakfra» da hun kom løpende. Hun hadde med andre ord ikke en sjanse til å avverge overfallet.

Gjerningsmannen påførte henne deretter så mye vold på kroppen at livet hennes ikke kunne reddes – hun døde på stedet.

Deretter flyktet gjerningsmannen, og etterlot kroppen liggende i veikanten.

Det sier People.

Siden fredagens grusomme drap har politiet i Phoenix jaktet på Laurens drapsmann. Et overvåkingskamera fra området ser ut til å ha ført dem ut på stien.

Det har altså kommet frem at politiet nå har pågrepet en mann som de mener er gjerningsmannen. Et kamera fanget mannen da han flyktet fra stedet.

De er 22 år gamle Zion William Teasley.

Foto: Phoenix Police Department

En lokal mediekanal tror allerede at DNA- og telekommunikasjonsdata knytter den 22 år gamle mannen til drapet på Lauren.

Et mulig motiv har imidlertid ikke fremkommet. Politiet jobber imidlertid ut fra en teori om at drapet var planlagt, skriver lokale medier.

Det har også kommet frem at den unge mannen tilsynelatende planla å flykte til Detroit etter drapet, og at han hadde kjøpt billett i prosessen. Han klarte imidlertid å bli pågrepet av politiet.

Den 22 år gamle mannen er nå siktet for drapet på Lauren. Det er ikke kjent hvordan han vil svare på siktelsen.

Læs også:

Legg det under jordbærplanten din: Da får du sommerens beste avling Det er en vanlig frustrasjon blant jordbærdyrkere å se rikelig blomstring uten at innhøstingen følger etter.
Dette er hva vitenskapen sier om å spise en banan til frokost Selv om det ikke er ideelt som et første måltid, kan det være fordelaktig å spise en banan før frokost eller som en del av en balansert frokost.