Jonathan kjørte til trening og tenkte ikke over hva han hadde i baksetet av bilen: Dette uhyggelige synet møtte ham etterpå

15/09/2016 09:45

Anniken Hauge

112
Foto: Shutterstock.
Foto: Shutterstock.
Den 65-årige bestefaren får dommen sin i slutten av måneden. Advarsel: Sterke bilder.

En juni-dag skulle Jonathan Theobald trene på det lokale treningssenteret i den britiske byen Peterborough, som ligger ca. 15 mil nord for London.

Med seg i bilen hadde han sine tre hunder av rasen Staffordshire Bull Terrier. Uten å tenke nærmere over det, etterlot 65-åringen hundene Daisy, Mitch og Rascal i baksetet, skriver den britiske avisen Metro

Temperaturen var rundt 19 grader den sommerdagen.

I følge BBC  kom Jonathan Theoald tilbake til bilen etter å ha vært fem timer inne på treningssenteret, hvor han til sin store skrekk oppdaget at to av hundene var døde, og at den tredje var mer død enn levende. Den ulykkelige hundeeieren prøvde forgjeves å redde den siste hunden, men det var uten hell.

Det var dette synet som møtte den 65-årige hundeeieren i bilen. Foto: RSPCA.

I går, onsdag, var Jonathan Theobald i retten i Peterborough, hvor han erklærte seg skyldig i å have forårsaket de tre hundene unødvendig lidelse og ble siktet etter dyrevernsloven. 

En inspektør fra dyrevernsorganisasjonen RSPCA (Royal Society for the Prevention of Cruelty to Animals) fortalte i retten hvordan de tre hundenes siste timer hadde været:

- De hadde vært alene i bilen i mange timer. De har garantert lidd før de døde, forklarte Justin Stubbs fra RSPCA. 

Ifølge RSPCA bør man aldri etterlate hunden sin i bilen på en varm dag, uansett om man bare skal til legen eller handle inn. 

- Kort tid er for lang tid, sier Justin Stubbs om risikoen. 

Den 65-årige mannen forventes å få dommen sin den 28. september. 

Læs også:

Ekspert avslører: Så ofte bør du faktisk dusje Alle har forskjellig syn på hvor ofte man skal dusje. Nå svarer en lege på hvor ofte du faktisk bør dusje
Far fikk sitt livs sjokk: Så baby i vaskemaskinen Det var et sjokk av de sjeldne som en far nylig opplevde da han kom hjem og sjekket den kjørende vaskemaskinen. Han hadde ikke forventet å stirre inn i et par øyne.