Kvinne gikk og spilte Pokemon Go: Kort tid etter er hun siktet for drapsforsøk

28/10/2023 23:00

Sofie Hansen

112
Foto: Shutterstock / OBS: Genrefoto
Foto: Shutterstock / OBS: Genrefoto
Kvinnen gikk i skogen og spilte Pokémon Go da hun ble arrestert.

En 21 år gammel kvinne er arrestert og siktet for å ha knivstukket en 46 år gammel lærer i Hyrdehøj-skogen i Roskilde, Danmark.

Mens politiet fortsetter etterforskningen, har det kommet frem at kvinnens dagbok inneholder skremmende setninger som belyser hennes tilstand.

Setninger som «Vil ha blod, hater støy», «Jeg vil ikke drepe, men jeg kan ikke stoppe» og «Planen er lagt og datoen er satt. Folk vil dø» har blitt avslørt i dagboken hennes.

Selv hevder hun at disse ordene skal tas med en klype salt og ble skrevet i 2021 eller 2022, selv om dagboken skal ha blitt skrevet i september, tre dager før knivangrepet. Det skriver Presse-fotos.dk.

Under grunnlovsforhøret viste aktor flere sider fra dagboken som inneholdt henvisninger til hat og drap. Kvinnen forklarte at hun ikke hadde hørt om saken før hun ble arrestert og at hun var i skogen for å spille Pokémon Go.

Det kom også frem at politiet hadde funnet flere kjøkkenkniver og mindre kniver på rommet hennes, som hun hevdet hun brukte til å kutte seg.

Hun uttrykte sinne og frustrasjon over at hun ikke hadde fått nødvendig hjelp fra psykiatrien. Kvinnen hevdet også å høre stemmer som ba om drap.

Hun nektet imidlertid for å ha knivstukket noen.

Politiet var i stand til å foreta pågripelsen da overvåkingsopptakk viste henne ankomme til landingen, som stemte overens med tidspunktet for knivangrepet.

Hun hadde også på seg klærne som stemte med beskrivelsen. Det er fortsatt et mysterium hvorfor kvinnen angrep den 46 år gamle læreren, som aldri hadde sett angriperen hennes før.

Den 21 år gamle kvinnen ble varetektsfengslet til 16. november og siktet for drapsforsøk, selv om hun nekter straffskyld.

Politietterforskningen fortsetter å avklare bakgrunnen for denne mystiske knivstikkingen i skogen.