Kvinne voldtatt 50 ganger og tvunget til å ha sex med fremmede

21/12/2017 10:00

Anniken Hauge

112
En ung mann fra byen Vejle i Danmark ble onsdag idømt fem års fengsel for en lang rekke overgrep mot en 22-årig kvinne. I tillegg er den 21-årige mannen dømt for å ha presser kvinnen og tvunget henne til å ha sex med andre mot betaling.

En 21-årig mann fra Danmark ble onsdag idømt fem års fengsel for en lang rekke voldtekter av en ett år eldre kvinne.

Utover de rundt 50 voldtektene, tvang den unge mannen kvinnen på 22 år til å ha sex med andre menn.

Det melder lokalavisen Vejle Amts Folkeblad.

- Jeg har ikke kunnet finne tidligere dommer med så mange voldtekter som det er snakk om i denne saken, forteller anklager i saken, Helle Iversen, ifølge Vejle Amts Folkeblad.

Den 21-årige mannen ble dessuten dømt for å ha utpresset kvinnen og fått henne til å motta betaling fra mennen hun hadde ufrivillig sex med.

De mange voldtektene fant sted over to perioder som strekker seg fra mars til desember 2014 og igjen fra september 2015 til juni 2016.

Utover de mange fysiske overgrepene og utpressingen, tok den unge mannen også krenkende bilder og filmer av den 22 år gamle kvinnen, og av to jenter som begge var under 15 år gamle. 

Ifølge Vejle Amts Folkeblad solgte den 21-årige mannen senere både bildene og videoen videre.

Utover fengselsdommen ble den unge mannen dømt til å betale 154.000 kroner i erstatning til offeret. Han vurderer nå om han vil anke dommen sin til landsretten. 

Det er et valg den 21-årige mannen har 14 dager på å vurdere hvordan han vil forholde seg til. Under denne betenkningstiden har retten bestemt at den 21-årige mannen er beskyttet av et navneforbud i saken.

Han har sittet varetektsfengslet i forbindelse med saken om siden august i fjor. 

Voldelig og brutal bande vinner frem: Nye medlemmer skal drikke blod