Kvinnen kunne ikke få flere barn: Lot kjæresten voldta 14-årig datter

01/02/2017 16:45

Anniken Hauge

112
Da kvinnen ikke selv kunne få barn, lot hun kjæresten voldta stedatteren så han kunne få barn.

En kvinne er tiltalt for å ha tillatt kjæresten å voldta steddatteren i en lang årrekke. 

Saken har nettopp vært i retten i England, hvor de grusomme detaljene om det seksuelle misbruket er dukket opp til overflaten.

Det unavngitte paret som står tiltalt i saken, ville nemlig gjøre stedatteren gravid etter at kvinnen hadde fått fjernet sin egen livmor, skriver Mirror

Det seksuelle misbruket av datteren begynte allerede i 10-års alderen, og datterens biologiske mor så igjennom fingrene med overgrepet, frem til hun gikk bort i 1995. 

Siden fikk faren en ny kjæreste som altså selv ikke kunne få barn, men som oppfordret kjæresten til å gjøre datteren gravid i stedet. 

 

Etter å ha voldtatt datteren i årevis og opp gjennom tenåringsårene, ble datteren endelig gravid og fødte en sønn.

- På et tidspunkt måtte moren fjerne sin egen livmor og kunne derfor ikke selv få barn. Hun og den anklagede hadde ingen barn sammen. Men det viser seg at det var en slags avtale mellom de to at mannen skulle lage barn med datteren, siden moren ikke selv kunne få barn, sier anklager i saken, Charles Ward-Jackson i retten.

Da sønnen endelig kom til verden, kom han raskt i morens varetekt. Hun løy til venninner om barnets foreldre, for å skjule sannheten om forbrytelsene som foregikk i parets kjellerrom. 

Den nå 75-årige faren er anklaget for utallige overgrep mot den nå 54 år gamle stedatteren, og i retten kunne anklageren fortelle at moren også hadde sett faren og datteren til sengs sammen, og utbrudt at faren skulle være i seng med henne i stedet. 

Faren avviser alle anklager mens rettssaken fortsetter i England.