Mann drept: Kjørt over av lastebil på egen eiendom

28/07/2021 09:30

Emma Sletta

112
Tirsdag ettermiddag måtte politiet i Holstebro, Danmark, rykke ut til en tragisk ulykke. Hvor en mann hadde blitt kjørt over av en lastebil i sin egen gårdsplass.

Det skriver TV Midtvest.

Ulykken skjedde ifølge politiet, da lastebilen svingte rundt gårdsplassen, og dermed treffer eiernen av eiendommen som lastebilen besøkte.

Politi og ambulanse ble deretter tilkalt, men mannen var død da nødetatene ankom stedet. Det var sjåføren av lastebilen som ringte politiet selv.

Etter ulykken var politi, ambulanser og medisinske biler til stede på eiendommen. Senere på kvelden så det også ut til at nødetatene etterforsket omstendighetene rundt ulykken på eiendommen, som ligger på Idomlund like utenfor Holstebro.

Føreren av lastebilen er nå siktet for ufrivillig drap. I løpet av onsdag vil føreren av lastebilen bli presentert for flere avhør. Det sier vaktkommandøren til TV Midtvesten.

 

 

Læs også:

Fant en gammel matboks fra 1951 på loftet: Fikk sjokk da den ble åpnet Da et ektepar kjøpte en eldre bolig, bestemte de seg for at huset skulle renoveres. Under renoveringen fant de to matbokser, som var klemt fast under loftet i kjelleren. Innholdet i matboksene sjokkerte dem.