Mann til tysk politi: Her finner dere Madeleine McCanns lik

12/07/2021 09:06

Emma

112
Dette er noen «veldig interessante tips» som påtalemyndigheten har fått i forbindelse med saken.

Madeleine McCann-saken, som kan hevdes å være blant de største kriminelle gåtene i nyere hukommelse, er fortsatt under etterforskning, selv om det er 14 år siden hun forsvant.

Hun ble kidnappet under en familieferie i Praia da Luz, Portugal.

Det skriver The Sun.

Men statsadvokat Hans Christian Wolters, som også leder etterforskningen, har pustet nytt liv i etterforskningen, som han mener kan fullføres om noen måneder.

Han sier at det nylig er mottatt flere «interessante tips» som kan vise seg å spille en avgjørende rolle i etterforskningen, men at det samtidig gjenstår en rekke spørsmål som ennå ikke kan besvares.

Det kan imidlertid være at tipset de har mottatt fra Michael Schneider kan hjelpe dem. Her burde han ha gitt noen koordinater som forteller oss hvor han forventer å finne graven - og det er i Portugal.

I Tyskland hevder påtalemyndigheten å ha bevis for at Madeleine er død, men foreldrene hennes, Gerry og Kate, fortsetter å prøve å være optimistiske, da de aldri har til hensikt å «gi opp håpet om å finne datteren i live».

Michael kontaktet BKA - Tysklands svar til FBI - for tre uker siden med meldingen ovenfor som de svarte at de ville bruke informasjonen hans i sitt arbeid.

Nyheten om at de ville bruke informasjonen hans i etterforskningen av saken, slo hjem rent, da det viser at de faktisk tar ham på alvor, noe mange andre ikke gjør.

"Du får ofte et rykte som en freak eller noen som bare prøver å presse penger ut av noen, og det er ganske sårende. Jeg tar aldri betalt for det," sier Michael, som senere forklarer hvordan han bruker sine ferdigheter:

" Jeg ser på et bilde av den savnede og spør meg selv oppover mot Gud om dette levende vesen er levende eller dødt. Så tar jeg et atlas eller et kart og ser overfladisk på store områder. Etterpå på Google Maps og Jorden. Så lot jeg fingrene og øynene sirkulere over disse kortene til de stopper på ett sted og markerer det, forklarer han.

 

 

Læs også:

Märtha og Durek trakk tilbake bryllupsinvitasjonen Det kommende ekteparet trakk tilbake bryllupsinvitasjonen.
Ektemannen overrasker kona med drømmekjøkken: Reaksjonen hennes knuser hjertet hans Han hadde gledet seg til å vise kona det nye kjøkkenet som han hadde laget selv mens hun var på ferie.