NÅ: 2-år gammel dansk gutt druknet i svømmebasseng på Mallorca

31/07/2017 17:45

Ida Veiden Brakstad

112
En ferie har endt tragisk for dansk familie på Mallorca i Spania.

En 2-år gammel gutt fra Danmark har mandag morgen mistet livet i en drukningsulykke under en familieferie Mallorca. Det skriver danske BT.

Det danske utenriksdepartementets Borgerservice bekrefter overfor avisen at den danske gutten druknet i et svømmebasseng ved en leievilla på den spanske ferieøyen. Den forferdelige ulykken fant sted i byen Llucmajor som ligger sørøst for hovedstaden Palma.

- Utenrigsdepartementet kan bekrefte at en danske har omkommet på Mallorca i dag, sier vakthavende fra Udenrigsministeriets Borgerservice til BT.

Den tragiske hendelsen ble oppdaget omkring klokken 8 i morges da foreldrene ikke kunne finne sønnen på rommet hans. Etter å ha lett etter ham i huset, fant de ham så livløs i svømmebassenget.  

Gutten ble erklært død på stedet etter at det ikke lyktes ambulansepersonalet å gjenopplive ham. 

Det spanske kriminalpolitiet, Guardia Civil, etterforsker saken, men inntil videre tyder alt på at det var en ulykke. 

Læs også:

Kvinne dro på loppemarked og kjøpte en ring for 114 kroner: Gullsmeden holdt på å besvime da han så den 33 år etter at hun kjøpte en ring til bare 114 kroner, fikk hun noe av et sjokk. Ringen var verdt mye penger.
Finnes på alle kjøkken: Når du blander det med Cola og ser magien skje vil du gjøre det samme Når du ser hvordan blandingen kan brukes, vil du gjøre det samme.