NÅ: 2-år gammel dansk gutt druknet i svømmebasseng på Mallorca

31/07/2017

Ida Veiden Brakstad

112
En ferie har endt tragisk for dansk familie på Mallorca i Spania.

En 2-år gammel gutt fra Danmark har mandag morgen mistet livet i en drukningsulykke under en familieferie Mallorca. Det skriver danske BT.

Det danske utenriksdepartementets Borgerservice bekrefter overfor avisen at den danske gutten druknet i et svømmebasseng ved en leievilla på den spanske ferieøyen. Den forferdelige ulykken fant sted i byen Llucmajor som ligger sørøst for hovedstaden Palma.

- Utenrigsdepartementet kan bekrefte at en danske har omkommet på Mallorca i dag, sier vakthavende fra Udenrigsministeriets Borgerservice til BT.

Den tragiske hendelsen ble oppdaget omkring klokken 8 i morges da foreldrene ikke kunne finne sønnen på rommet hans. Etter å ha lett etter ham i huset, fant de ham så livløs i svømmebassenget.  

Gutten ble erklært død på stedet etter at det ikke lyktes ambulansepersonalet å gjenopplive ham. 

Det spanske kriminalpolitiet, Guardia Civil, etterforsker saken, men inntil videre tyder alt på at det var en ulykke. 

Læs også:

Bergensbanen stengt: Passasjerer måtte overnatte på toget Bergensbanen og flere fjelloverganger ble stengt på grunnlag av uvær. Passasjerene har overnattet på toget i natt.
Etter ny studie: Forskere kommer med advarsel til personer som sover for lite Sover du for lite? Det kan få store konsekvenser for deg. Hvis du sover mindre enn fem timer om natten, øker det risikoen for en blodpropp.