Å kaste mat i fryseren er enkelt og greit, men ikke alt må lagres i en fryser.
Akkurat nå leser andre
Når du eier et av de beste kjøleskapene, blir fryseren ofte destinasjonen for all resterende mat og mat som er i ferd med å utløpe.
Det er et praktisk lite sikkerhetsnett, men selv om det virker som fryseren kan håndtere stort sett alt du kaster i det, visste du at noen ting aldri skal lagres i fryseren?
Egg
Du vil definitivt ikke lagre skallede egg i fryseren.
Det er fordi væsken inni faktisk ekspanderer når den er frossen, noe som får skallet til å sprekke opp fra innsiden.
Derfor risikerer egget å bli forurenset fordi det nå er utsatt.
Les også
Hvis du vil fryse eggene dine, fjerner du bare skallet og pisker dem før du lagrer dem i en lufttett beholder eller frysepose. Det melder Daily Star.

Frukt og grønnsaker
Enhver frukt og grønnsak som inneholder mye vann – som agurk, melon eller salat – bør styre unna fryseren.
Dette er fordi vanninnholdet blir til is når det fryses.
Poteter
Som du sikkert gjettet, bør rå poteter ikke lagres i fryseren.
Dette skyldes at disse inneholder en god del vann, så tining vil resultere i en grøtaktig, kornete tekstur.
Les også
På den annen side er kokte poteter gode å sette i fryseren. Bare husk å lagre dem i lufttette beholdere eller fryseposer.
Pasta
Prøv å holde kokt pasta ute av fryseren. Selv om det ikke vil drepe deg å spise det, vil det ikke være veldig appetittvekkende – kokt pasta vil bli grøtaktig og fuktig når den tiner. Hvis du trodde det var vanskelig å holde på gaffelen før, så har du ikke spist tint, kokt pasta.

Ost
Ost er et meieriprodukt du vil holde utenfor fryseren.
Som melk kan frysing endre konsistensen av osten, noe som gjør konsistensen tørr, smuldrende og generelt lite tiltalende å spise.
Tint kjøtt
Hvis du allerede har tint kjøtt en gang før, er det ikke en god ide å sette det tilbake i fryseren.
Les også
Det amerikanske landbruksdepartementet anbefaler imidlertid at «når maten er tint i kjøleskapet, er det trygt å fryse det igjen uten matlaging.»
Kjøttet vil imidlertid miste mye av fuktigheten når det tørker opp, noe som kan ødelegge tekstur hvis det har blitt frosset før.
Prøv å bare ta så mye kjøtt fra fryseren som du har tenkt å spise for å unngå dette problemet.
Ris
Kokt ris går hånd i hånd med pasta.
Når det tørker opp, blir det grøtaktig og lite appetittvekkende tilbehør.
Les også
Det vil ikke skade deg å spise det, akkurat som med pasta, men konsistensen vil være ekstremt lite tiltalende.