Derfor skal du legge en mynt i fryseren før du drar hjemme fra

14/07/2020 15:35

Emma Sletta

Forbruk
Dette geniale triks blir delt tusenvis av ganger på nettet. Det skal prøves

Når man skal ut og reise er det ofte flere ting som skal fikses i huset før man forlater det. 

Det er planter som skal vannes, postkasser som skal tømmes og kanskje også smarte tricks som skal sættes klar sånn at det ikke kommer noen innbruddstyver.

Det er et område som de fleste glemmer å tenke over mens de er på ferie. De fleste gjemmer nemlig på mange deilige saker i fryseren, men hvis strømmen har gåt mens man har vært på ferie, kan maten blitt ødelagt innen man kommer hjem og man vil ikke ha noen aning om det fordi strømmen kom på igjen. 

Man kan se at de forskellige lamper står og blinker, og man vet at strømmen har gått. Men man har ingen aning om at maten kanskje har tinet opp og der etter frosset igjen, sånn at maten er blitt dårlig. 

Men nå går det er triks viralt på nettet, som mange syntes er veldig genialt. Sheila Pulanco Russell skriver på hennes facebook side, at det eneste du skal bruke er litt vann og en mynt. 

«Still en kopp med vann i fryseren, la vannet fryse og legg der etter en mynt på toppen. Hvis mynten ligger på buden av koppen når du kommer hjem betyr dette at isen mynten lå på har smeltet, hvilket vil si at maten har tinnet og blitt dårlig.» Skriver hun og hun fortsetter med:

«Hvis mynten fortsatt ligger oppå isen når du kommer hjem, betyr det at maten har det helt fint og godt kan spises». Derfor er det alltid en god ide å ha dette i fryseren. Det er mange som er veldig glade for dette trikset. 

Det er blitt delt så mye i forbindelse med at man i Amerika har vært mye plaget av orkaner som tar strømmen. Nesten 400.000 har delt trikset på Facebook.