Paul bor i et hus som veier 27 kilo - Se når han åpner døren

12/07/2021 08:54

Emma Sletta

Forbruk
Huset er designet for å ha baksiden av sykkelen, som Paul drar full nytte av.

Hvem sier at hus skal være laget av murstein og støpt i bakken? Ikke Paul Elkins fra USA. Han har snudd ideen om et hus opp ned og har bygget et transportdekket hjem som får folk flest til å måne.

De siste årene har den kreative huseieren syklet hjemlandet rundt med sitt 27 kilos lyshus som trailer. Huset, laget av plast, papp, skruer og kanalbånd, har vært rørende billig å montere. Rundt 1000 kroner har det løpt inn i.

Til tross for at mange ønsker å beskrive Pauls hjem som ekstremt trange forhold, er husets eneste beboer ganske fornøyd med livet i sin hjkem, som er på størrelse med et hundehus i luksusklassen.

Fra utsiden ser det ikke ut som Pauls hus kan inneholde noe nyttig, men virkeligheten er annerledes. Når recluse byr inne, får folk vanligvis et sjokk.

Det er både et kjøkken med komfyr og vask, et soverom med seng, bokser for lagring, LED-belysning og et takvindu. Men det lille hjemmet krever at du holder god orden og er praktisk tenkning.

Paul føler ikke at han går glipp av noe i huset sitt. Det er spesielt friheten til det bærbare hjemmet som appellerer til Paulus.

– Dette gir nye muligheter for å komme seg rundt, reise og leve. Du har ikke bilforsikring og trenger ikke å betale for boligforsikring, forklarer Paul Elkins.

Den antimaterialist mannen anbefaler på det sterkeste andre å bygge sitt eget bærbare hjem, spesielt hvis pengene er små og eventyrlystne er gode.

Kom deg inn i Paul Elkins hjem i denne YouTube-videoen: