Ronaldo i hardt vær

21/10/2022 12:57

Emma Sletta

Fotball
Ronaldos oppførsel skaper reaksjoner.

Cristiano Ronaldo gikk til garderoben før kampslutt da lagkameratene herjet. Manager Eric Ten Hags uttalelser gir ikke lenger håp til superstjernen.

Norges landslagssjef Ståle Solbakken mener Ronaldos handlinger bør få konsekvenser. Ronaldo fikk startet den forrige hjemme kampen mot Newcastle, etter å ha kommet inn fra benken og scoret borte mot Everton runden før, skriver Dagbladet.

Men det var ikke utenkelig at Ronaldo skulle ha en sjanse mot Newcastle fra start. Manchester United-manager Erik Ten Hag sier til klubbens TV-kanal MUTV at Rashford ville ha startet forrige kamp om han ikke var preget av sykdom.

Det lover meget dårlig for Ronaldos framtid i klubben, sett i sammenheng med Ten Hags uttalelser:

-Marcus var syk forrige helg og dermed ikke aktuell for å spille 90 minutter. Hvis han ikke hadde vært syk, hadde han startet også mot Newcastle. Du så da Marcus kom inn at vi ble mer dynamiske i frontrekka, sa Ten Hag til MUT.

Ten han valgte Ronaldo som en mulig joker å ha i bakhånd fra benken i kveld, men den portugisiske superstjernen kom aldri på banen på en kveld hvor lagkameratene blomstret og herjet med Tottenham.

Ronaldo gikk inn i garderoben før 90 minutter var passert, noe som skapte reaksjoner.

-Det eneste som ikke var imponerende med Manchester United i dag, var Ronaldos avgang fra Old Trafford. Det gjør sannsynligvis at hyllesten laget får, vil bli overskygget av det, sier landslagssjef Ståle Solbakken, som gjestet Viaplays Premier League-sending.