21 år gammel millionær datter "ville gråte" hvis hun hadde mindre enn 6millioner i banken

11/03/2021 16:00

Emma

Gossip
En 21 år gammel millionær datter har innrømmet at hun ville "gråte" hvis hun hadde mindre enn 6 millioner i banken.

21-åringen er Saffron Drewitt-Barlow, ikke bare datter av Storbritannias første homofile fedre. Hun er også millionærdatter. Og ifølge Daily Star har hun sagt at hun "ville gråte" hvis hun hadde mindre enn en million dollar i banken. Dette tilsvarer DKK 6,2 millioner.

Den pengeelskende brunetten innrømmet også at hun tidligere brukte $ 85.000 ($ 530.000) på en dag ved et hotellbasseng. Hun fulgte opp med å si at faren "traff taket", men sa "det er bare penger".

Saffron er datter av tidligere partnere og multimillionærer, 51 år gamle Barrie og 55 år gamle Tony Drewitt-Barlow, og derfor er hun absolutt vant til å ha penger.

 

Gjennom hele barndommen ble hun utstyrt med $ 5000 ($ 31 200) for å bruke på "essensielle". Men hun hadde også et kredittkort uten kassekredittgrense for alt annet hun ønsket å kjøpe. Mye av pengene ble brukt på designer klær og skjønnhet avtaler.

Men det faktum at hun får en fast sum penger hver måned er nå en ting fra fortiden. I dag har hun sin egen linje av skjønnhetsprodukter som bringer inn penger. I tillegg ble hun nylig gitt $ 15 millioner ($ 93 millioner) av sin far Tony, etter en suksess.

Og hvor mye penger som kommer inn, hun absolutt har ingen problem å bli brukt heller. Blant annet har hun brukt $ 100.000 ($ 625.000) på ulike plast- og skjønnhetsoperasjoner.

På spørsmål om hennes åpenbart svulmende bankkonto, fortalte hun media Fabulous at hun ikke er komfortabel med å snakke om kontosaldoen sin.

"Jeg vil ikke si hvor mye jeg har i banken, men det er mye," fortalte hun Fabulous, og fortsatte:

"Alt under en million (dollar, ed.) er som, 'Å, f ** k. Jeg kan ikke la det bli så lavt. Jeg ville gråte.'

Hun la til: "Det er mine egne penger nå, men da jeg vokste opp, fikk jeg $ 5000 ($ 31 200) hver måned."

"Jeg pleide å gå forbi et kjøpesenter og bruke den. Jeg gikk en gang inn i en Juicy Couture butikk hvor jeg brukte $ 10.000 ($ 62.400) i løpet av minutter. Jeg brukte det bare sånn."

Den 21 år gamle kvinnen sa imidlertid at det ikke spilte noen rolle, da hun også hadde et Amex Platinum-kort uten noen grense for det. Hun sa hun fikk et slikt kort, akkurat som hennes brødre 21 år gamle Aspen, 17 år gamle Orlando og 11 år gamle tvillinger Dallas og Jasper fikk også en hver.

Saffron forklarte: "I utgangspunktet var tanken at hvis vi ble sittende fast et sted eller hvis noe skjedde da vi var ute, ville vi ha penger. Men selvfølgelig bruker vi det ikke bare til det."

Forretningskvinnen sa at hennes far Tony alltid har trodd at hun bruker for mye penger, mens hennes andre far, Barrie, som nå er forlovet med Saffrons 25 år gamle ekskjæreste Scott Hutchison, ikke bryr seg.

"Det vil ikke stoppe meg. Jeg gjør hva jeg vil. Pengene er der, så jeg kan like godt bruke dem, sier hun.