Aldri skjedd før: Prins Christian så fotball kampen fra et veldig spesielt sted

18/08/2022 09:23

Emma

Gossip
Foto: Philip Davali/Ritzau Scanpix
Foto: Philip Davali/Ritzau Scanpix
Prins Christian skulle finne et helt annet sted enn vanlig under kamp mellom FC København og Trabzonspor.

Tirsdag kveld ble det lagt til rette for en stor kveld i fotballens tegn på den danske nasjonalarenaen Parken på Østerbro i København.

Her skulle de regjerende danske mesterne fra FC København møte tilsvarende fra Tyrkia, nemlig Trabzonspor, som for øvrig har to dansker på laget i form av Andreas Cornelius og Jens Stryger Larsen, i en svært viktig kamp for å oppnå deltakelse i den europeiske klubbkonkurransen UEFA Champions League.

Nesten 30 000 mennesker samlet seg til en fotballfest i parken, inkludert prins Christian, som elsker fotball.

Vanligvis står prinsen i parkens VIP-område, hvor du er litt distansert fra de vanlige tilskuerne. Men i går ønsket Christian å prøve noe nytt, fordi han ble oppdaget på et helt annet sted enn i VIP-salongen.

Til kampen hadde Christian valgt å bli plassert på en tribune, hvor du reiser deg og er litt mer aktiv i forhold til atmosfæren på stadion.

Christian skulle bli funnet i C-standen, som er en seksjon på den ene langsiden.

Det skriver BILLED-BLADET.

Tribunen ligger i nærheten av § 12, som ligger i den ene bakenden. Det er § 12, som er den primære stemningsstripen i parken. De siste årene har imidlertid C-standen fått litt om bord med denne bølgen.

Alt i alt var det faktisk en godkjent kveld for den unge prinsen, som kunne se laget hans vinne en veldig viktig 2-1 seier. Dermed har FC København et utmerket utgangspunkt før returetappen neste uke, som skal spilles på Trabzonspors hjemmebane i Tyrkia.