Alle stjerner melder fra: Derfor vil ingen spille i kroningen av kong Charles

06/03/2023

Emma Sletta

Gossip
Foto: Shutterstock.com
Foto: Shutterstock.com
Om to måneder skal kong Charles krones, og derfor er alle forberedelser i full gang for å få alt på plass.

Dette gjelder også den musikalske fremføringen – det er bare ett problem.

Flere verdensstjerner, deriblant Harry Styles, Robbie Williams, Adele og Spice Girls, skal ha takket nei til invitasjonen fra den britiske kongefamilien.

Det er ifølge magasinet Rolling Stone.

Ifølge Rolling Stone er det særlig de mange konfliktene som den siste tiden har rast i den britiske kongefamilien som nå gjør at stjernene sier nei på rad.

De siste årene har verden kunnet følge skandalen rundt prins Andrews forhold til Jeffrey Epstein.

Videre har prins Harry og Meghan Markles intervju med Oprah Winfrey, hertugen og hertugens Netflix-dokumentar og senest utgivelsen av prins Harrys bok «The Reserve» betent forholdet i kongefamilien.

"Kongefamilien har gått gjennom en rekke PR-katastrofer i nyere tid, og alle som opptrer på showet må vurdere om det vil komme en reaksjon fra fansen basert på forestillingen," sa Simon Jones, publisist for Little Mix, Niall Horan og Louis Tomlinson.

Musikkikonet Elton John har også blitt spurt om han ville opptre ved kroningen, men også han har måttet takke nei på grunn av planleggingsproblemer. En representant fra Elton Johns ledelse bekreftet dette overfor Rolling Stone.

Rolling Stone har ønsket en kommentar fra den britiske kongefamilien, som ikke har fått en telefon fra magasinet.

Kroningsseremonien for kong Charles og dronning Camilla finner sted 6. mai i Westminster Abbey.

Læs også:

Bergensbanen stengt: Passasjerer måtte overnatte på toget Bergensbanen og flere fjelloverganger ble stengt på grunnlag av uvær. Passasjerene har overnattet på toget i natt.
Etter ny studie: Forskere kommer med advarsel til personer som sover for lite Sover du for lite? Det kan få store konsekvenser for deg. Hvis du sover mindre enn fem timer om natten, øker det risikoen for en blodpropp.