Avviser utroskaps rykter: "Jeg har ikke hatt sex på lenge"

25/07/2022 10:31

Emma Sletta

Gossip
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Det store medieutsalget Wall Street Journal publiserte søndag en artikkel om at Elon Musk burde ha hatt en affære med Google-milliardæren Sergey Brins kone, noe som burde ha ført til skilsmissen. Musk avviser alt.

Tilbake i januar søkte Google-medgrunnlegger Sergey Brin om skilsmisse fra sin kone, Nicole Shanahan. I dokumentene kalte de det 'uopprettelige avvik' mellom paret.

Ifølge Wall Street Journal var Tesla-milliardæren Elon Musk årsaken til avvikene. Han hadde - ifølge media - hatt en affære med Nicole Shanahan, selv om han hadde vært en nær venn av Sergey Brin i mange år.

Etter at mediene hadde med seg historien, har Elon Musk vært på Twitter for å avvise alt. Det gjør han i kommentarer under et innlegg på plattformen, der han kaller det 'total BS (bullshit, ed.)'.

"Sergey og jeg er venner, og vi var på fest sammen i går! Jeg har bare sett Nicole to ganger på tre år, og begge gangene var det mange andre mennesker rundt oss. Ikke noe romantisk", skriver han.

Dette får Twitter-brukeren bak det opprinnelige innlegget til å skrive:

Phew, det er jeg glad for å høre. Hold pikken i buksene, de er ute etter deg, som Elon Musk svarer:

"Jeg har ikke engang hatt sex på lenge (sukk)".

Mediene baserer sin historie på anonyme kilder som ifølge dem har kjennskap til saken. Ifølge media skal affæren ha funnet sted i desember, det vil si noen uker før Sergey Brin og Nicole Shanahan søkte om skilsmisse.

Paret var ifølge media separert på den tiden, men de bodde fortsatt sammen.

Elon Musk og Sergey Brin har vært nære venner i mange år. De har hele tiden hjulpet hverandre, blant annet da Tesla hadde pengeproblemer i 2008. Her skjøt Sergey Brin penger inn i prosjektet for å hjelpe Musk.

Senere ga Musk ham en av Teslas aller første elbiler som takk.