Britney Spears dratt til retten av pappa: Nå stopper du

Foto: Shutterstock.com

Jamie Spears er rasende over datterens kritikk av ham på sosiale medier - men hun går også etter ham.

Britney Spears' far, Jamie Spears, har blitt så rasende på datteren sin over en rekke påstander fra popsangeren på sosiale medier at han ifølge TMZ nå vil dra henne til retten.

Siden Britney Spears' vergemål tok slutt, har hun satt faren på kjøl.

Les også

Bradley Cooper avslører: Jeg var avhengig

Men det har ikke hindret henne i å offentlig fortelle om de tingene hun angivelig ble utsatt for under det 13-årige vergemålet der Jamie Spears hadde full kontroll over livet sitt.

En kontroll som hun med stor medieoppmerksomhet kom ut av under en rettssak i fjor.

Ifølge rettsdokumenter innlevert av Jamie Spears, er datteren rettet mot å snakke stygt om faren både på Instagram og i en kommende bok.

Noen av påstandene Jamie Spears vil bestride inkluderer Britney Spears som hevder at hun ble tvunget til å gi blod til medisinsk behandling, gå til terapi og ikke fikk lov til å ta smertestillende midler.

Han mener alle påstandene er viktige for å finne ut om han misbrukte sin stilling som verge, noe han har blitt anklaget for å gjøre av Britney Spears og hennes advokat Mathew Rosengart.

Blir til og med dratt i retten

Ifølge Jamie Spears har datterens advokat nektet å gjøre noe mer for å imøtekomme farens anmodning om å få Britney Spears til å forklare de mange påstandene.

Mathew Rosengart kaller det nok et forsøk på å trakassere og skremme sin egen datter.

Tidligere har det kommet frem at Jamie Spears selv har forsøkt å unngå rettssak etter at Britney Spears' advokat også forsøkte å dra faren til retten igjen.

Les også

Prins Harry i ulykke