Britney Spears ville gratulere basketballspilleren: Så fikk hun ‘slap’

09/07/2023 07:00

Emma

Gossip
Foto: Shutterstock.com
Foto: Shutterstock.com
Britney Spears har åpnet opp om den «traumatiske» opplevelsen.

Den 41 år gamle popstjernen var ute med ektemannen Sam Asghari i Las Vegas onsdag kveld da hun angivelig havnet i en krangel med en livvakt.

Ifølge TMZ forsøkte Britney å nærme seg NBA-stjernen Victor Wembanyama og klappet ham på skulderen for å få tatt et bilde med ham. Men så fikk hun en skarp «backhand» fra en av sikkerhetsvaktene hans.

Det skriver Metro.

Britneys ektemann Sam har siden kommet med en uttalelse mot den «voldelige oppførselen», og Britney selv har nå delt sin historie på Instagram.

Hun skriver i et innlegg på Instagram at hun synes det er «ekstremt flaut» å måtte dele hendelsen med alle.

Se innlegget nederst i artikkelen.

Til sine 42 millioner følgere begynte Britney med å si at "traumatiske opplevelser ikke er nye for meg, og jeg har hatt min del av dem. Jeg var ikke forberedt på det som skjedde med meg i går kveld.

Hun skriver at hun kjente igjen en idrettsutøver i hotellobbyen da hun var på vei til middag, og senere så ham igjen på et annet hotell.

Derfor bestemte hun seg for å oppsøke ham for å «gratulere ham med suksessen». Det var utrolig mye støy, så hun klappet ham på skulderen for å få oppmerksomheten hans.

Hun skriver at hun var klar over spillerens forklaring, der han sier hun tok tak i ham bakfra. Britney sier imidlertid at hun bare klappet ham på skulderen.

Victor hadde snakket om hendelsen tidligere på kvelden på en pressekonferanse, og hevdet at han ikke visste at det var Britney og bare følte at noen tok tak i ham bakfra, ikke klappet ham på skulderen, og først oppdaget at det var hennes timer senere.

Hun skriver deretter at en sikkerhetsvakt slår henne i ansiktet med backhand - uten å snu seg. Han skal ha slått så hardt at brillene hennes falt av.

Britney kalte hendelsen «superpinlig», men sa at det var «viktig å dele, og å oppmuntre folk i offentligheten til å sette et eksempel og behandle alle mennesker med respekt».

Idrettsutøveren hadde sagt at noen hadde tatt tak i ham bakfra, ikke på skulderen, og selv om han «ikke så hva som skjedde», vet han at sikkerhetsvakten dyttet henne bort.

Læs også:

Dette er hva vitenskapen sier om å spise en banan til frokost Selv om det ikke er ideelt som et første måltid, kan det være fordelaktig å spise en banan før frokost eller som en del av en balansert frokost.
Kronprinsessen er gravid: Viser frem babymagen Kronprinsparet venter sitt første barn.