Crazy: Så mye ble Bonnie tilbudt for å bæsje i en bøtte

22/04/2022 13:33

Emma Sletta

Gossip
Foto: Instagram / @bonnielocketxox
Foto: Instagram / @bonnielocketxox
De fleste av oss vil sannsynligvis ikke betale så mye som en krone for en dritt i en bøtte, men det er folk som vil gi en mindre månedlig lønn for det hvis bare bæsjen kommer fra en vakker kvinne.

Folk over hele verden ser gjensomsnitlig på porno hver dag i millioner av timer.

Heldigvis for de som bruker det mye, er det uforståelig mange gratis filmer til stede på internett, men det er også folk som er villige til å betale i dyre dommer for å se filmer med visse kvinner eller for å få akkurat det de drømmer om.

En av dem som utnytter disse menneskenes ønske om å kjøpe er Bonnie Locket, som ifølge sin egen uttalelse er blant de 0,1 prosent høyest betalte 'modellene' på 'voksennettstedet' Onlyfans.com, der brukere kan betale et månedlig abonnement eller engangsbetalinger for erotiske videoer, bilder og lignende.

Ifølge Ladbible tjener den unge 'modellen' omtrent £ 150 000 (1.3 millioner kroner) i måneden fra sin pikante jobb, hvor hun viser kroppen sin til sine mange følgere (hovedsakelig menn). 

Når du har så mange følgere, er det imidlertid også sikkert at noen av dem har vanvittige ønsker og behov som Bonnie prøver å oppfylle.

Hun har forklart dette i en episode av podcasten «The British Entrepreneur», der hun nylig deltok.

Her ble hun spurt hva det merkeligste spørsmålet hun har mottatt har vært, og svaret kom raskt: "Bæsje i en bøtte."

Hun fortsetter med å forklare at en mann bare tilbød henne hele $ 1,000 (6.500 kroner) for å bæsje i en bøtte og sende bøtten (med innhold) til ham.

Bonnie endte ikke opp med å gjøre det, men det var av helt andre grunner enn du kanskje tror.

Hun er ikke sjenert over å leve fansens ønsker - selv om de er bisarre - og derfor hadde hun til hensikt å fullføre mannens ønske om å motta en dritt i en bøtte, men endte opp med ikke å gjøre det fordi ingen av dem brydde seg om å betale for selve bøtte.

Hun ble deretter spurt om hva den merkeligste forespørselen hun faktisk har etterkommet har vært, og til det svarte hun:

"Det er sannsynligvis på webkamera faktisk, dette er en så dum historie. Denne fyren elsket virkelig mat [...]. Han ville at jeg skulle... Helle en boks bønner over hodet mitt. [...] Jeg fikk 5,99 dollar i minuttet på dette tidspunktet, så jeg tenkte: 'Faen ta det, jeg skal gjøre det.'"

Hun fortsatte: "Så jeg heller bønnene over hele hodet mitt, jeg er jævla dekket av bønner, og så slutter internett mitt å fungere, det kuttet meg av [...]."

 

 

Læs også:

Gjør 200 push-ups daglig i en måned: Dette vil skje med kroppen din Push-ups trener ikke bare armer, skuldre og bryst.
Har tatt en vill avgjørelse: H&M-konsernet fjerner XXL-størrelse for denne kjeden Lav etterspørsel har fått kjeden til å ta denne beslutningen.