Delte rørende video for 13 uker siden: Nå er skuespilleren død

11/11/2023 20:00

Emma Sletta

Gossip
Foto: Johnny Ruffo/Instagram
Foto: Johnny Ruffo/Instagram
For tretten uker siden ble, det som skulle bli den australske TV-stjernen og sangeren Johnny Ruffos siste innlegg, delt.

Natt til fredag kom det frem at kreften han har kjempet mot i flere år nå har kostet ham livet.

– Det er med tungt hjerte at vi i dag har måttet ta farvel med vår kjære Johnny. Omgitt av sin partner Tahnee og hans familie, døde Johnny stille med støtte fra noen utrolige sykepleiere og leger, sa familien hans i et innlegg delt på skuespillerens Instagram-konto.

Johnny Ruffo - som ble berømt i realityprogrammet 'X Factor Australia' før han ble skuespiller i serien 'Home and Away' - ble 35 år gammel.

Siden han ble diagnostisert med hjernekreft i 2017, har han vært åpen om prosessen, samtidig som han har forsøkt å samle inn penger og øke bevisstheten rundt kreften.

I det siste har det imidlertid vært stille fra ham, og hans siste innlegg på Instagram er fra 7. August.

Det var hans mangeårige kjæreste, Tahnee Sims, som hadde lastet opp videoen, som viste et stort antall klipp fra Johnny Ruffos kamp mot sykdommen:

– Seks år etter diagnosen. For en fighter, skrev hun i videoen, som ble delt på begge deres Instagram-profiler.

Samme dag som videoen ble delt, ga  skuespilleren ifølge australske medier news.com.au  et intervju med den lokale Perth-radiostasjonen Youth Jam, der han roste kjæresten sin, som han hadde vært sammen med siden 2015, og takket henne for støtten.

"For øyeblikket (behandlingen) er annenhver uke, noe som er ganske utmattende. Og det får deg til å føle deg som døden, det er forferdelig, det er virkelig forferdelig, sa han og forklarte at det å ha henne ved sin side gjorde det hele bedre:

– Jeg vet ærlig talt ikke hvordan hun gjorde det. Noen ganger føler jeg at hun har vært gjennom en vanskeligere tid enn meg fordi hun har måttet gå gjennom alt med meg - minus selve cellegiften - men hun har også måttet håndtere meg, mine oppturer og nedturer, og å være en drittsekk. "

Etter å ha dukket opp på 'X Factor' i 2011, ga han ut flere singler, vant en sesong av 'Dancing with the Stars' og spilte rollen som Chris Harrington i 'Home and Away' i tre år før han måtte sette karrieren på vent på grunn av diagnosen i 2017.

Etter to års behandling gikk han i remisjon, men kreften kom tilbake i 2020.

I et intervju med Channel 10 i fjor avslørte Ruffo at prognosen hans hadde blitt dødelig.

"Jeg så opp diagnosen min og svulsten min og... gjennomsnittlig levealder var tre år. For meg er det fem år nå, så jeg vinner allerede," sier han.

"På et tidspunkt kommer det til å treffe meg... målet mitt nå er å prøve å hjelpe så mange som mulig."