Dette er grunnen til at Meghan Markle ikke har på ringen

25/08/2023 11:30

Emma Sletta

Gossip
OBS Arkivfoto. / Foto: Shutterstock.com
OBS Arkivfoto. / Foto: Shutterstock.com
I lengre tid har det vært spekulasjoner om at Meghan Markle og prins Harry går gjennom en ekteskapskrise - blant annet etter at Meghan ble skimtet uten gifteringen.

Siden prins Harry slapp sin selvbiografi «Spare» i begynnelsen av året, har det jevnlig dukket opp rykter om at Meghan og Harry skulle gå gjennom ekteskapsproblemer.

Spekulasjonene startet etter at Entertainment Tonight meldte at Harry bestilte hotellrom selv - for å komme seg vekk fra Meghan. 18. juli meldte Radar Online at Harry og Meghan hadde tatt en pause fra hverandre.

– De prøver å finne ut hvordan det ble slik. Harry passer ikke inn i Meghans Hollywood-liv, sier en kilde til nettstedet.

Meghan Markle uten giftering

Nå har skilsmisseryktet skutt ytterligere fart etter at Meghan ble oppdaget uten gifteringen. Meghan var nylig ute på lunsj med vennene Kadi Lee og Cleo Wade, og diamantene på ringfingeren glimret med sitt fravær. Mangelen på gifteringen har imidlertid ingenting med Meghan og Harrys ekteskap å gjøre, melder Page Six. En kilde forteller til nettstedet at den bare blir "justert" hos gullsmeden.

Ringen er laget etter et skreddersydd design med en diamant fra Botswana, et land Harry og Meghan reiste til sammen, og to mindre steiner som tidligere tilhørte prinsesse Diana. Ringen har blitt justert ved flere anledninger siden Harry fridde til Meghan i 2017. Blant annet ble gullringen byttet ut med en smalere pavéring etter fødselen av sønnen Archie.

En annen Page Six-kilde sier at det ikke er noen sannhet i ryktet om at Meghan og Harry går gjennom ekteskapelige problemer.

"Det er ikke sant, det er bare oppdiktet," fortalte kilden.