Etter Kanye kaos: Laserklinikk tilbyr å fjerne Ye-tatoveringer

05/12/2022 10:13

Emma Sletta

Gossip
Foto: Shutterstock.com
Foto: Shutterstock.com
Kanyes fans synes ikke lenger det er kult å gå rundt med tatoveringer med den stormfulle rapperen.

Nedturen fortsetter for Kanye West.

Balenciaga og Adidas har for lengst kuttet båndene til den kontroversielle rapperen, og nå dropper også fansen ut - ved hjelp av en laserklinikk.

For i kjølvannet av Kanye Wests mange antisemittiske tirader, vil færre og færre mennesker løpe rundt med en tatovering inspirert av «Donda»-rapperen.

Skulle du ha kommet til å forevige ‘Kanye’ på huden din på en eller annen måte, er hjelp nå tilgjengelig. Fordi NAAMA Studios i London tilbyr å fjerne Kanye tatoveringer helt gratis.

Det skriver CNN.

Siden NAAMA Studios lanserte sitt initiativ på Instagram 15. november, har tre kunder startet en fjernings behandling, mens ti andre har meldt seg på.

Det ser derfor ut til at det er flere som har angret på at rapperens ord og ansikt på huden.

Kanye har vært i storm flere ganger, og nedturen har pågått lenge. Det akselererte imidlertid i oktober da Kanye dukket opp i en «White Lives Matter»-trøye.

Gjennom årene har West beveget seg lenger og lenger til høyre, åpent flørtet med Donald Trump og hyllet Adolf Hitler offentlig i intervjuer.

Det har ikke fått Kanye til å stoppe opp, tenke og bare endre kurs at hans samarbeidspartnere forlater ham en etter en. Tvert imot.

Her om dagen gjestet han «Alex Jones Show», der han fortsatte å rose Hitler og slenge rundt seg med antisemittiske konspirasjonsteorier.