"Euphoria"-skuespillerens mor: Det var ikke selvmord

07/08/2023 17:30

Mikkel Sletta

Gossip
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Det skapte stor oppstandelse da flere medier kunne melde at en av skuespillerne i HBOs suksessserie Euphoria, Angus Cloud, var død.

Den 25 år gamle skuespilleren hadde vært åpen om problemer med sin psykiske helse.

Dette fikk mange til å spekulere i om skuespilleren hadde begått selvmord.

Familiens kunngjøring i forbindelse med dødsfallet bidro også til å underblåse ulike spekulasjoner om det tragiske dødsfallet.

«I forrige uke begravde han faren sin og slet intenst med tapet. (...) Angus var åpen om sin kamp med sin mentale helse, og vi håper hans død kan minne andre om at de ikke er alene og at de ikke trenger å kjempe mot dette alene i stillhet», heter det i familiens uttalelse til TMZ  . .

Men nå er skuespillerens mor Lisa Cloud ute for å si at hun ikke tror at skuespillerens død skyldtes selvmord.

«Han fortalte om ønsket om å hjelpe til med å forsørge søstrene sine på college og også hjelpe moren sin følelsesmessig og økonomisk. Han hadde ingen intensjon om å avslutte livet. Da vi klemte godnatt sa vi hvor mye vi elsket hverandre og han sa: «Jeg sees i morgen»», skriver hun i et innlegg på Facebook .

I tillegg til å være åpen om sin kamp med psykiske problemer, har Cloud også snakket om sine problemer med rusavhengighet. 

Moren tar da også opp sønnens rusproblemer og muligheten for at han kan ha dødd av en overdose.

«Det kan være at vi oppdager at han tok en overdose ved en tragisk ulykke, men det er veldig tydelig at han ikke hadde noen intensjon om å forlate denne verden», kunngjør hun i innlegget.

Angus Cloud fikk sitt store gjennombrudd i rollen som Fezco i HBO-serien 'Euphoria'.

Serien, som tar for seg de turbulente livene til en gruppe unge amerikanere med sex, narkotika og problemer, tok verden med storm da den første sesongen kom ut i 2019.

Læs også:

Kjent TV-kokk har gått bort: Han ble 57 år gammel Den populære TV-kokken ble bare 57 år gammel.
Frank Løke med trist beskjed Nå deler han en trist beskjed.