Har et hemmelig barn med stedatteren sin

15/07/2022 09:44

Emma Sletta

Gossip
Foto: Shutterstock.com
Foto: Shutterstock.com
Elon Musks far, Errol Musk, innrømmer at han har fått barn med kvinnen han har vært stefar til siden hun var fire år.

Det er teknisk sett ikke ulovlig. Men mange vil nok synes det er en kjent spesial.

Elon Musks far, Errol Musk, har bekreftet overfor The Sun at han har fått et hemmelig barn med stedatteren Jana Bezuidenhout. Som også er Elon Musks stestrøster. 

I 2017 fikk Errol Musk og Jana Bezuidenhout sitt første barn sammen. Errol Musk har kjent Jana Bezuidenhout siden hun var bare fire år gammel, da han kom sammen med moren Heide Musk. De skilte seg da han fikk en sønn med datteren sin.

Og nå kan han se at han og stedatteren fikk et nytt barn i 2019. Denne gangen en jente.

Han fortalte The Sun at det andre barnet ikke var planlagt, men at de to bodde sammen på den tiden.

- Jeg har ikke sjekket DNA-et hennes. Men hun ser ut som de andre døtrene mine. Hun ser ut som Rushi [deres første sønn] og hun oppfører seg som ham. Så det er ganske klart, vet du, sier han til The Sun.

Artikkelen fortsetter etter bildet ...

Far til syv
Errol Musk og Jana Bezuidenhout bor ikke sammen. Og Errol Musk rettferdiggjør det til The Sun med aldersforskjellen på 41 år. 

- Enhver mann som gifter seg med en yngre kvinne - selv om du føler deg veldig frisk - vel, det vil være fint en stund. Men det er et stort gap... og det gapet vil til slutt vise seg.

"Jeg giftet meg med moren hennes da hun var 25 og jeg var 45. Hun var nok en av de vakreste kvinnene jeg har sett i hele mitt liv."

Errol Musk - som i tillegg til å være far til verdens rikeste mann, er også en velstående sørafrikansk ingeniør - gift modell Maye Haldeman i 1970, som han fikk tre barn med: Elon, Kimbal og Tosca.

Paret skilte seg i 1979, og i 1992 giftet Errol Musk seg med Heide Bezuidenhout, en ung enke som allerede hadde tre barn, hvorav en Jana var.

Errol og Heide fikk to biologiske barn sammen, men han var også med på å oppdra Jana, som bare var fire år gammel da han ble stefaren hennes.