Harry og Meghan avvist av kongefamilien på viktig dag: Hold dere vekk!

06/08/2023 22:30

Emma

Gossip
OBS Arkivfoto. / Foto: Shutterstock.com
OBS Arkivfoto. / Foto: Shutterstock.com
Hele familien er samlet til den store minnestunden – bortsett fra hertugparet som ikke er invitert.

En høytidelig og trist dag venter kongefamilien og hele Storbritannia.

8. september markeres ettårsdagen for dronning Elizabeths død, 96 år gammel. Og for den viktige dagen samles kongefamilien på Balmoral Castle i Aberdeenshire, Skottland.

Ifølge pålitelige kilder står alle høytstående medlemmer av monarkiet for å delta: Kong Charles og dronning Camilla, prins Andrew og ekskone Sarah Ferguson, prins William og prinsesse Kate, samt alle barn og barnebarn av det kongelige slektstreet.

Men to navn står ikke på gjestelisten: Prins Harry og hertuginne Meghan Marke. Kjendisparet har fått avslag fra å møte opp, skriver det britiske mediet The Sun.

Til tross for at paret allerede vil være i England i dagene før og etter familiesammenkomsten, da de vil støtte multisport-Invictus Games, som samler inn penger til sårede og syke soldater og tjenestemenn, har de blitt bedt om ikke å delta på Balmoral slott, sa en intern kilde i kongefamilien.

"Det har ikke vært noen oppsøkende til dem," sa en kilde til uttaket.

Det er imidlertid ventet at paret vil finne en måte å markere betydningen på sin egen måte, dersom de ikke blir inkludert i noen av disse planene, melder mediene.

Sussex-hertugene bor i Montenico, California, USA, men har adresser flere steder i verden.

Harry og Meghans besøk i Tyskland 9. september vil være parets første felles opptreden i Europa siden dronningens død.

Læs også:

Dette er hva vitenskapen sier om å spise en banan til frokost Selv om det ikke er ideelt som et første måltid, kan det være fordelaktig å spise en banan før frokost eller som en del av en balansert frokost.
Kronprinsessen er gravid: Viser frem babymagen Kronprinsparet venter sitt første barn.