Harry og Meghan var invitert: Takket nei

13/02/2024 15:00

Emma

Gossip
Foto: Shutterstock.com
Foto: Shutterstock.com
Prins Harry og hertuginne Meghan har takket nei til invitasjonen.

Søndag er idrettens tegn i USA, der årets Super Bowl spilles. På banen møtes Kansas City Chiefs og San Francisco 49ers, men det blir uten prins Harry og hertuginne Meghan på tribunen.

Det melder det amerikanske mediet Page Six.

Paret hadde mottatt en personlig invitasjon fra NFL-kommisjonær Roger Goodell.

Det er ikke kjent hvorfor Harry og Meghan har takket nei, men en årsak kan være at de for tiden forbereder seg på en tur til Canada i forbindelse med Invictus Games.

Det ville ikke vært utenkelig at paret ville ha takket ja til invitasjonen.

I 2022 var prins Harry på Super Bowl sammen med sin fetter, prinsesse Eugenie.

Torsdag sto prins Harry også på scenen under NFL Honors-seremonien i Las Vegas, der de beste spillerne i amerikansk fotball ble hyllet.

Det skjedde bare to dager etter at prinsen hastet hjem til Storbritannia for å besøke sin far, kong Charles, som nettopp hadde fått beskjeden om at han hadde fått kreft.

Harry var i London et døgn før han returnerte til USA, hvor han besøkte prisutdelingen.

Læs også:

Legg det under jordbærplanten din: Da får du sommerens beste avling Det er en vanlig frustrasjon blant jordbærdyrkere å se rikelig blomstring uten at innhøstingen følger etter.
Dette er hva vitenskapen sier om å spise en banan til frokost Selv om det ikke er ideelt som et første måltid, kan det være fordelaktig å spise en banan før frokost eller som en del av en balansert frokost.