Harry Styles deler et spesielt øyeblikk med fan: "Gratulerer, du er en fri mann!"

21/06/2022 08:02

Emma

Gossip
Foto: Shutterstuck.com
Foto: Shutterstuck.com
Faktisk er dette ikke første gang den engelske hitmakeren har hjulpet en fan til å komme ut som homofil.

Den engelske sangfuglen, samt tidligere medlem av guttebandet One Direction, Harry Styles har for lengst tatt verden med storm med musikken sin.

Men på søndag gjorde han nok en gang navnet sitt stort da han under en Wembley-konsert på turneen sin, "Love On Tour", delte et veldig spesielt øyeblikk med en fan.

Det skriver Daily Mail.

Omgitt av tusenvis av mennesker sto en av de mange Harry Styles-fansene med et skilt hvor det sto  "Fra Ono til Wembley: Hjelp meg å komme ut".

Og det fikk hitmakeren bak 'Watermelon Sugar' til å se sitt kutt for å hjelpe den unge fansen.

Så Harry Styles fikk skiltet på scenen, hvor han også plukket opp et regnbuefarget flagg, og så sa han følgende:

"Når jeg vifter med dette flagget over hodet mitt, vil du offisielt være homofil gutten min", sa den 28 år gamle kunstneren.

Med skrik og jubel i bakgrunnen ble Harry Styles støttet av et begeistret publikum, og da han hevet det fargerike flagget over hodet, erklærte han sin fan som en 'fri mann'.

Det er ikke første gang den 28 år gamle artisten har hjulpet en fan med å komme ut.

En lignende episode kom fram tilbake i 2021, da en ung jente også sto med et skilt i publikum på Mohegan Sun Arena i Conneticut, hvor det sto at hun ønsket å komme ut.

 

 

 

Læs også:

Legg det under jordbærplanten din: Da får du sommerens beste avling Det er en vanlig frustrasjon blant jordbærdyrkere å se rikelig blomstring uten at innhøstingen følger etter.
Dette er hva vitenskapen sier om å spise en banan til frokost Selv om det ikke er ideelt som et første måltid, kan det være fordelaktig å spise en banan før frokost eller som en del av en balansert frokost.