Heidi Klum gjør det igjen: Viser frem formene sine i minibikini

09/08/2023 16:30

Emma

Gossip
Foto: Shutterstock.com
Foto: Shutterstock.com
Nå gjør hun det igjen.

Den tyske supermodellen Heidi Klum, som ble kjent etter hennes opptreden i Sports Illustrated og en Victoria's Secret-katalog, beviser nok en gang at alder ikke er et hinder for å vise frem godbiter.

Den 50 år gamle skjønnheten har nettopp delt et avslørende bilde på Instagram-profilen sin som sannsynligvis har fått hennes 11.2 millioner følgere til å sikle.

Bildet er fritt tilgjengelig på hennes offentlige Instagram-profil og viser Heidi Klum iført en brun minibikini mens hun holder det som ser ut som en kopp kaffe i hånden.

Du kan se bildet nedenfor.

Dette er absolutt ikke første gang supermodellen har blitt sett dele avslørende bilder på det populære sosiale mediet. Du trenger ikke å gå langt tilbake før dette var tilfelle, og tilsynelatende er det noe hennes følgere er gale, som du forstår.

Hun har imidlertid gjort det slik at bare seg selv kan se det totale antallet personer som liker innlegget. I tillegg har hun valgt å deaktivere kommentarfunksjonen for dette innlegget.

Det siste kan skyldes at hun tidligere har fått negative kommentarer for  blant annet å ha kastet klærne sammen med datteren, Leni Klum, i en undertøysreklame for det italienske merket Intimissimi.