Hollywood-stjerne avslører: Prins Harry i vill forvandling

16/01/2021 12:44

Emma

Gossip
Skuespiller Rob Lowe som bor nær prins Harry og hertuginne Megan avslører at prinsen har gjennomgått en forvandling med utseende sitt.

I samme nabolag som prins Harry og hertuginne Meghan bor skuespilleren Rob Lowe. Han sier nå at prins Harry ser helt annerledes ut enn før.

For nesten et år siden kunngjorde prins Harry og Meghan sine oppsigelser som fremtredende medlemmer av den britiske kongefamilien. Siden da har mye skjedd med paret - og ifølge Rob Lowe - inkludert mye om Harrys utseende.

Rob Lowe, som også bor i Montecito, California, bor ikke langt fra Harry og Meghan. Han sier i et intervjupå The late late showat prinsHarrys opptreden har endret seg drastisk.

Som at se Lock Ness-uhyret

Han sier i intervjuet at kort tid før hadde han kjørt inn prins Harry på et trafikklys. Rob Lowe sier han ikke ville bli sitert for det, men at det så ut som prins Harry hadde fått seg en hestehale.

"Jeg sier bare at for meg som en tilfeldig forbipasserende så det ut som håret hans hadde blitt veldig langt og trukket tilbake til - det jeg bare kan anta - var en hestehale," sier han.

Det kjøper imidlertid ikke den britiske verten James Cordon på den siden.

"Vet du hva jeg tror skjedde? Jeg tror ikke du så prins Harry," sa han til Rob Lowe.

Rob Lowe hevder imidlertid at det var visse prins Harry:

"Det var ham, jeg må si det. Jeg fulgte etter ham hjem til ham for å se om bilen kjørte inn der, sier han.

Rob Lowe rapporterer også at prins Harry og Meghan bare bor omtrent en kilometer fra ham. Og at de har levd veldig trukket tilbake, så å se Harry ut i nabolaget er "som å se Lock Ness-monsteret."

 

 

Læs også:

Ekspert avslører: Så ofte bør du faktisk dusje Alle har forskjellig syn på hvor ofte man skal dusje. Nå svarer en lege på hvor ofte du faktisk bør dusje
Far fikk sitt livs sjokk: Så baby i vaskemaskinen Det var et sjokk av de sjeldne som en far nylig opplevde da han kom hjem og sjekket den kjørende vaskemaskinen. Han hadde ikke forventet å stirre inn i et par øyne.