Jøss! Jennifer Aniston kaster av seg alle klærne i ny fotoserie

14/11/2022 10:02

Emma Sletta

Gossip
Foto: Twitter
Foto: Twitter
Den verdenskjente skuespilleren, Jennifer Aniston, har "jævla bryr seg ikke" og har delt en rekke lettkledde bilder.

Jennifer Aniston er en av verdens mest kjente skuespillerinner.

Hun har spilt i store filmsuksesser som «We're the Millers», «The Bounty Hunter», «Horrible Bosses», «Bruce Almighty» og ikke minst TV-serien «Friends».

Hennes evner som skuespillerinne er ikke diskutable, men hun er utvilsomt også kjent for sitt vakre utseende.

Selv i en alder av 53 år klarer hun å få menn over hele verden til å sikle, og det har hun nok en gang bevist i en ny bildeserie som hun ifølge Kino har laget i samarbeid med Allure Magazine.

Bildene ble tatt og delt i forbindelse med et oppsiktsvekkende intervju hun nylig gjorde med motemagasinet.

Hun snakket blant annet om andre filmstjerner og sosiale medier, men åpnet også opp om infertilitet og sin egen holdning til verden.

Hun uttalte at hun "hater sosiale medier", selv om hun har en Instagram-profil (@jenniferaniston) med mer enn 40 millioner følgere.

I intervjuet forklarte hun også at hun har kommet til et punkt i livet der hun er «jævla likegyldig» og «ingenting» har «å skjule», noe som kanskje er grunnen til at hun har valgt å dele de mange avslørende bildene, som kan sees nedenfor:

På filmfronten er den populære skuespilleren på vei med sportsdramaet 'Hail Mary' og oppfølgeren til komedien 'Murder Mystery', der hun spiller sammen med Adam Sandler.