Jurymedlem i Johnny Depp-saken uttaler seg for første gang

17/06/2022 11:36

Emma Sletta

Gossip
Johnny Depp og Amber Heard var hovedpersoner i en av de mest omtalte retsakene i Hollywood noensinne. Foto: MEGA/Ritzau Scanpix
Johnny Depp og Amber Heard var hovedpersoner i en av de mest omtalte retsakene i Hollywood noensinne. Foto: MEGA/Ritzau Scanpix
En av de syv jurymedlemmene som avgjorde den beryktede rettssaken deler sin brutale dom over Amber Heard.

"Urealistisk", "upålitelig" og "fylt med krokodilletårer".

Det er omtrent slik en av de syv jurymedlemmene i Johnny Depp-rettssaken beskriver Amber Heards vitnesbyrd.

Det er Good Morning America, som er det første medieutsalget som lykkes i å få et intervju med noen fra juryen i den omstridte og beryktede rettssaken.

En rettssak som, som du vet, endte i "Pirates of the Caribbean" stjernens favør, da han vant alle sine anklager, mens hans ekskone vant bare en.

Den mannlige jurymedlemmet opptrer anonymt i intervjuet med Good Morning America, men gir for første gang et innblikk i avgjørelsen som han og de seks andre jurymedlemmene kom opp med.

Han sa at juryen fant Amber Heards tårer i vitnestolen som 'krokodilletårer'.

I det store og hele fant juryen Amber Heards vitnesbyrd om slag, brukne neser og seksuelle overgrep av Johnny Depp som urealistisk.

- Alle gråtene, ansiktsuttrykkene hennes og hennes stirrer på juryen...vi var alle veldig ukomfortable, sa jurymedlemmet.

Hun ønsket å svare på et spørsmål mens hun gråt, men to sekunder senere var hun iskald. Flere av oss brukte ordet "krokodille tårer" for å si at hun gråt.

Artikkelen fortsetter under bildet...

Foto: MEGA

Ifølge jurymedlemmet følte de ikke at Amber Heards vitnesbyrd virket ekte, og de fleste av dem syntes også at hun var den mest voldelige i forholdet.

"Begge mishandlet hverandre, men det var rett og slett ikke nok bevis til å tro at volden var på det nivået hun påstod," sa han.

Han understreker videre at det var spesielt øyeblikket da Amber Heard ble tatt for å lyve om pengene fra skilsmisseforliket som hun hadde lovet å donere til veldedighet som talte mot hennes troverdighet.

Amber Heard har flere ganger hevdet å ha donert totalt syv millioner dollar (42 millioner kroner), men i retten ble det avslørt at det var en løgn, og at så langt bare en million har blitt donert, som for øvrig betales av ekskjæresten Elon Musk.

"Det var en fiasko for henne," sa den anonyme jurymedlemmet.

Jurymedlemmet detaljerte ikke hvorfor de valgte å opprettholde Amber Heards en av hennes anklager, som var at Johnny Depps tidligere advokat hadde ærekrenket henne ved å kalle henne en løgner og en svindler.

Juryen tildelte ellers Amber Heard to millioner dollar for denne anklagen, noe som ikke betyr mye i det store og hele, da Johnny Depp ble tildelt 10,35 millioner dollar.

Det betyr at Amber Heard fortsatt må betale 8,35 millioner dollar til eksmannen, noe som tilsvarer 58 millioner dollar.

'Aquaman' skuespillerens advokat har imidlertid sagt at de planlegger å anke dommen.