Kim og Kanyes bitre skilsmisse: Her er huset til 245 millioner kroner de begge vil beholde

07/03/2021 18:00

Emma

Gossip
På syv år har paret brukt mer enn 120 millioner på å pusse opp og renovere det perfekte hjemmet for familien.

Det har blitt bekreftet at Kim Kardashian og Kanye West skiller seg etter nesten syv års ekteskap.

40 år gamle Kim og 43 år gamle Kanye har fått fire barn sammen. De har sin datter North, alderen syv, sønn Saint, fem, datter Chicago, to, og sønn Salme, alderen ett.

Ifølge TMZ bestrider ingen av partene den prenuptial avtalen, og Kim og Kanye er allerede langt fra å nå en avtale rundt sine eiendommer.

I sentrum av forhandlingene mellom paret er deres £ 245m herskapshus, som de også har brukt £ 120m renovering og renovering, så det var det perfekte hjemmet for dem og deres fire barn.

Renoveringen har vært så omfattende at Kim og Kanye har bodd sammen med Kims mor, Kris Jenner, i syv år, mens et team av eksperter har jobbet i huset deres. Det skriver Daily Mirror.

Da paret fikk nøklene til sitt hjem, hadde huset deres i Los Angeles blitt omgjort til en bolig med ekstremt minimalistisk arkitektur og innredning som etterlot mange fans målløse da de fikk en titt inn i boligen.

Da det ble avduket, beskrev Kanye stolt sin nye bolig som et "futuristisk belgisk kloster", hvor den grensebe utfordrende skalaen av nettstedet var en klar forlengelse av hans berømte smak og visjon.

 

Gjester i huset er de første til å bli møtt av en høy buet gang dekket med gips som dekker både gulv, tak og vegger - som ikke tilbyr en eneste form for dekorasjon.

Stilen fortsetter i stuen, hvor de har et minimalt antall møbler. Her står det bare tre stoler og et kalksteinsbord på et teppe som lever opp til den minimalistiske innredningen i huset.

 

 

Designer Axel Vervoordt fortalte Architectural Digest at innredning av hjemmet ikke var en stor del av hans samtaler med Kanye når det gjaldt å planlegge huset.

"Vi snakket ikke om dekorasjon, men om en slags filosofi om hvordan vi lever nå og hvordan vi vil leve i fremtiden. Vi endret huset ved å "rengjøre det" og vi fortsatte å presse for å gjøre det renere og renere," forklarte den belgiske designeren.

Kim har sagt på Instagram at hun og Kanye hadde til felles at de bare ønsket å bruke nøytrale farger, noe som også er tydelig på bildene.

 

Læs også:

Ekspert avslører: Så ofte bør du faktisk dusje Alle har forskjellig syn på hvor ofte man skal dusje. Nå svarer en lege på hvor ofte du faktisk bør dusje
Far fikk sitt livs sjokk: Så baby i vaskemaskinen Det var et sjokk av de sjeldne som en far nylig opplevde da han kom hjem og sjekket den kjørende vaskemaskinen. Han hadde ikke forventet å stirre inn i et par øyne.