Kjendis-Løke med unnskyldning på sosiale medier: - Jeg kjenner med overhodet ikke igjen i kveldens episode av Farmen

11/01/2018 16:58

Anniken Hauge

Gossip
Foto: TV 2/Alex Iversen
Foto: TV 2/Alex Iversen
Deltaker i årets Farmen kjendis, tidligere håndballspiller Frank Løke, bruker sosiale medier til å fortelle følgerne sine hva han synes om diverse hendelser inne på gården.

På det sosiale mediet Instagram går Frank Løke (37) ikke overraskende under navnet 'actionfrankloke'. For action og spenning har det blitt mye av inne på Farmen siden årets kjendis-deltakere ankom gården mandag 1. januar.

Tv-seere har blitt vitne til et hardt oppgjør mellom 37-åringen og deltaker Erlend Elias Bragstad, både inne på gården og utenfor.

I tillegg til å billedlig vise hva han synes om den 35 år gamle stylisten fra Nord-Norge, bruker også den tidligere håndballproffen Løke det sosiale mediet Instagram til å sende ut en offentlig unnskyldning til følgerne sine med tittelen 'Beklager gutter': 

Innlegget viser et bilde fra onsdagens episode, hvor han og deltaker Stian Sandø ser ut til å plukke blomster. Det ønsker nemlig tøffingen å avkrefte på sterkeste at de gjør.

- Jeg kjenner meg overhodet ikke igjen i kveldens Farmen episode. Det ser ut som jeg plukker blomster, mens jeg i realiteten leter etter en skiftenøkkel som jeg hadde mistet tidligere på dagen, skriver 'actionfrankloke' blant annet under bildet.

Beklager gutter🙏🙏🙏\nJeg kjenner meg overhodet ikke igjen, slik jeg blir framstilt i kveldens Farmen episode😂💐💐😂\nDet ser ut som jeg plukker blomster💐💐mens jeg i realiteten leter etter en skiftenøkkel🔧🔧 som jeg hadde mistet tidligere på dagen😜\nDere skal bare vite at jeg aldri aldri synker så lavt igjen😩😩\nHåper fra tilgivelse fra alle ekte menn💪💪💪\nJeg kommer selvfølgelig til å ta dette opp med TV2😂😂 og forventer at de tar tak😁\n#blomsterfinn #actionfrankloke #rododendroen #duftlysErOgsåInnafor @stiansando

- Dere skal bare vite at aldri aldri synker så lavt igjen. Håper på tilgivelse fra alle ekte menn. Jeg kommer selvfølgelig til å ta dette opp med TV 2.

Mon tro om ikke innlegget bare er humoristisk ment, slik han også 'kødder litt' med deltaker Erlend Elias når han sammenligner han med Nord-Koreas leder, via en hjemmlaget kollasje 'actionfrank' også har lagt ut på Instagram.

Noen kommenterer at de synes Frank Løke går langt streken med disse bildene, mens andre tar det som et humoristisk stikk til nordlending. 

En skriver blant annet at Erlend Elias først ba Frank reise til helvete, og at man derfor må tåle å få igjen med samme mynt.

Ukas storbonde er forøvrig langrennsløper Martine Ek Hagen, som i onsdagens episode valgte ut 'Jegertvilling' Kristine Thybo Hansen som ukas førstekjempe.