Kongefamiliens ekspert har mistet troen: Derfor vil de skille seg

04/05/2021 11:00

Emma Sletta

Gossip
Det skal ikke være tvil om at Harry og Meghan Markle har vært et hett samtaleemne, og ikke alle ord er like søte.

Det er ikke lenger en hemmelighet at ikke alle har like store forhåpninger om at Meghan Markle og Harrys ekteskap vil vare.

Det forventer heller ikke Lady Colin Campbell, som blant annet har skrevet boken "Meghan & Harry: The Real Story", som ble uttrykt da hun snakket med PageSix.

Hun forventer ikke at det skal vare, da hun forventer at det skal briste.

"Hun og Harry varer ikke. I det øyeblikket hun ble kongelig hertuginne av Sussex, var det av med alles hoder, leser den harde dommen til Campbell, som blant annet har skrevet boken "Meghan & Harry: The Real Story".

Det kommer ikke som noen overraskelse at Meghan Markle har vært i medienes søkelys i svært lang tid. Hun følte til slutt at det ble for mye, og det var starten på den juridiske spøken at hun har kjempet mot Associated Newspapers.

Markle mener tabloidene har krysset personverngrensene.

Colin Campbell tar imidlertid bladet for munnen og kutter helt til beinet.

– Hun har helt mistet kontakten med virkeligheten. Hun har skummet i munnen når navnet mitt er nevnt, men det er ingenting hun kan gjøre fordi jeg ikke gjør noen juridiske feil, sier kongefamiliens ekspert.

Hun sier da at Meghan Markle er hatet i hele det britiske Samveldet. Det fikk bare styrke etter det kontroversielle intervjuet.

"Hun kunne ikke holde kjeft. Harry var enig fordi han visste at det var noen uttalelser som ikke kunne bekreftes i virkeligheten. Han var ikke glad for det fordi han visste at det ikke var sannheten. De var ikke allerede plaget tre dager før det store bryllupet. Det er forskjell på fakta og fiksjon.

Campbell kommenterer endelig Harrys sjanser til å komme tilbake til det normale dersom paret ender opp med å forlate hverandre. Hun er overbevist om at han ikke har en jordisk sjanse.

– Uansett hvor uenige de er, så takler kronen situasjonen. De venter til det er ordnet. Akkurat nå er det verdighet og høflighet som kontrollerer alt. Hun har valgt Amerika, en felles eiendom og har to barn. Hun har ham. Det er vanskelig for ham å komme seg ut. Han er fanget."

Læs også:

Fant en gammel matboks fra 1951 på loftet: Fikk sjokk da den ble åpnet Da et ektepar kjøpte en eldre bolig, bestemte de seg for at huset skulle renoveres. Under renoveringen fant de to matbokser, som var klemt fast under loftet i kjelleren. Innholdet i matboksene sjokkerte dem.