Kongelig babylykke: Kronprinsessen har født

21/07/2023 20:30

Emma

Gossip
OBS Arkivfoto. / Foto: Shutterstock.com
OBS Arkivfoto. / Foto: Shutterstock.com
En ny kongelig baby er kommet til verden.

Det er babylykke for kronprinsesse Sofie Louise og kronprins Tengku Muhammad Faiz Petra av Malaysia. Paret er kronprinspar i den malaysiske delstaten Kelantan.

17. juli ble de foreldre for første gang, det avslører de på kronprinsessens Instagram-profil.

- 17.7.2023 – Vi sender ros og takk til Gud for at Hennes Høyhet Kronprinsessen av Kelantan trygt har født sitt første barn 17.juli 2023 (mandag) på University Science Malaysia Hospital (HUSM), Kubang Kerian, Kelantan. Hendes høyhet og den kongelige Babyen har det begge bra. HKH Kronprinsen og HH Kronprinsessen ønsker å takke alle ansatte som var involvert i HUSM og alle fra Kelantan som har bedt for dem og en trygg fødsel av deres barn.

Ifølge Svensk Damtidning ble kronprinsesse Sofie Louise, født Johansson, født i den svenske byen Mantorp i Östergötland. Hun var au pair i London, hvor hun møtte sin fremtidige ektemann, kronprins Tengku Muhammad Faiz Petra av Kelantan, som studerte i samme by.

Kronprinsessen har flere ganger understreket sine svenske røtter på sin Instagram-profil.

Blant annet markerte hun fødselen av den kongelige babyen med et bilde av et heist svensk flagg.

Nedenfor er kronprinsparet.

Læs også:

Legg det under jordbærplanten din: Da får du sommerens beste avling Det er en vanlig frustrasjon blant jordbærdyrkere å se rikelig blomstring uten at innhøstingen følger etter.
Dette er hva vitenskapen sier om å spise en banan til frokost Selv om det ikke er ideelt som et første måltid, kan det være fordelaktig å spise en banan før frokost eller som en del av en balansert frokost.