Kronprins Haakon frykter noe helt spesielt hjemme på Skaugum: – Det er klart at det blir en stor forandring

20/07/2023 20:30

Emma

Gossip
Foto: Jørgen Gomnæs / Det kongelige hoff
Foto: Jørgen Gomnæs / Det kongelige hoff
I anledning sin 50-årsdag forteller Haakon at en helt spesiell forandring hjemme på Skaugum.

Kronprins Haakon tror ikke hverdagen blir så annerledes akkurat nå, selv om han har fylt 50 år.

På den annen side vil det skje en stor forandring i livet når Haakon og Mette-Marits barn Ingrid Alexandra og Sverre Magnus flytter hjemmefra på Skaugum.

Mette-Marits sønn Marius Borg Høiby flyttet hjemmefra for flere år siden.

Prinsesse Ingrid Alexandra (19) begynner i militæret i januar, og prins Sverre Magnus (17) begynner snart på sitt siste år med utdanning.

Haakon liker å se ungdommene kose seg

– Vi er vant til å ha et slikt ungdomshus her, hvor det er fullt av ungdommer som henger og ser film eller spiser pizza. Vi synes det er veldig fint med mye liv, sier kronprins Haakon i et 50 år langt intervju publisert av VG.

– Det er klart at det blir en stor forandring når den siste av barna flytter hjemmefra, sier en kanskje litt bekymret kronprins, som trolig frykter første gang etter at Sverre Magnus har fløyet fra redet.

Læs også:

Legg det under jordbærplanten din: Da får du sommerens beste avling Det er en vanlig frustrasjon blant jordbærdyrkere å se rikelig blomstring uten at innhøstingen følger etter.
Dette er hva vitenskapen sier om å spise en banan til frokost Selv om det ikke er ideelt som et første måltid, kan det være fordelaktig å spise en banan før frokost eller som en del av en balansert frokost.