Kunstneren førstemann ut av Farmen: Har et klart bud på hvem han tror vinner

08/01/2018

Anniken Hauge

Gossip
Den 51-årige kunstneren Aune Sand ble slått på målstreken under årets første tvekamp i Farmen kjendis.

Ukas tvekamp sto mellom 25-åringen Stian Sandø kjent fra Newton og kunsteren Aune Sand, etter førstnevnte ble valgt ut som førstekjempe tidligere forrige uke.

Det ble en nervepirrende kamp mellom de to, og den 51-årige kunsteren ble slått på målstreken da det ble trøbbel med siste nagle som skulle bankes inn.

Aune Sand forteller at han synes det er trist å være førstemann til å måtte forlate årets Farmen, som avholdes på Finnsvika gård på Kornsjø i Østfold. 

Det skriver TV 2

- Det er trist å reise fra dette gudommelige riket med så fantastiske mennesker. Det har vært en opplevelse fra første åretak. Det som smerter aller mest, er å forlate noe som kunne blitt så gøy. Jeg tok det veldig rolig de første uka, for å la dem få smake litt på en del av Aune, sier han til TV 2.

Samtidig har han et klart bud på hva som kreves for å vinne, og nettopp hvem som innehar disse kvalitetene:

- Jeg tror det er rå kraft og styrke som vil føre en lengst i dette spillet. Stian Rockestjerne er en god kandidat. Han har en nydelig sjel, han er som en bror, han er en fighter, og han er sterk mentalt og fysisk. Han tåler mye juling, han er en viking, forteller han til tv-kanalen.

Les også: Fire norsk navn til stor internasjonal musikkfestival
 

 

 

Læs også:

Bergensbanen stengt: Passasjerer måtte overnatte på toget Bergensbanen og flere fjelloverganger ble stengt på grunnlag av uvær. Passasjerene har overnattet på toget i natt.
Etter ny studie: Forskere kommer med advarsel til personer som sover for lite Sover du for lite? Det kan få store konsekvenser for deg. Hvis du sover mindre enn fem timer om natten, øker det risikoen for en blodpropp.