Media graver i kronprins Christians privatliv: Avslører kjæreste

10/02/2024 09:00

Emma Sletta

Gossip
Foto: Shutterstock.com
Foto: Shutterstock.com
Nå bryter hun stillheten.

I hjertet av det danske monarkiet, der privatlivet ofte er skjult bak slottsmurene, har kronprins Christian klart å holde privatlivet langt unna offentligheten.

Dette gjelder spesielt hans romantiske forbindelser - til nå.

Danske SE og HØR avslører en søt fortelling om ungdomskjærlighet knyttet til tronarvingen selv.

Tronarvingen, som i motsetning til sin far har vært kjent for sin diskresjon om privatlivet, har nå en del av sitt hjertes historie delt med offentligheten.

Den utvalgte er ingen ringere enn Jaqueline Adams, en jevnaldrende skolekamerat fra 9. klasse som markerer seg som kronprins Christians første kjærlighetsforbindelse.

- Det stemmer at vi har vært kjærester, men ellers har jeg ingen kommentar, bekrefter Adams overfor danske SE og HØR.

Forholdet mellom Christian og Jaqueline begynte i trygge omgivelser på barneskolen før de gikk hver til sitt, og Kronprinsen innledet senere et nytt forhold under oppholdet på den beryktede kostskolen Herlufsholm. De to turtelduene fant imidlertid veien tilbake til hverandre, selv om deres veier igjen har blitt skilt i dag.

Datter av berømt mor

Interessant nok er Jaqueline ingen vanlig skolekjæreste.

Hun er datter av den anerkjente designeren Elsa Adams, hvis forhold til den danske kongefamilien strekker seg langt.

Med vennskap som inkluderer grevinne Alexandra og en profesjonell forbindelse der Elsa Adams lager klær for de kvinnelige medlemmene av kongefamilien, er Jaquelines verden ikke fremmed for kongelige sirkler.